Έρευνα sex: Με πόσους άντρες έχει πάει η Ελληνίδα και με πόσες γυναίκες ο Έλληνας;

Δεν βγαίνουν τα ...Νούμερα!!!
 Οι γυναίκες δήλωσαν πως έχουν πάει κατά μέσο όρο με 10 άνδρες  
 Οι Άνδρες δήλωσαν έχουν πάει κατά μέσο όρο με 30 γυναίκες 

Άκρως απογοητευτικά είναι τα αποτελέσματα της έρευνας της Durex για τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων, καθώς πολλές Ελληνίδες και Έλληνες έχουν σεξουαλικές επαφές χωρίς προφυλακτικό.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 38% των γυναικών υποστήριξε πως είχε κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις, χωρίς ωστόσο να θεωρούν ότι έπραξαν σωστά.

Παράλληλα, ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το 22% των ανδρών, δηλαδή πάνω από 1 στους 5 άνδρες που βρίσκονται σε σχέση, οι οποίοι δήλωσαν πως έχουν κάνει σεξ και με άλλες γυναίκες, χωρίς τη χρήση προφυλακτικού. Στις γυναίκες το αντίστοιχο ποσοστό κυμαίνεται μόλις στο 9%.

Εξάλλου, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα... διψήφια νούμερα των σεξουαλικών συντρόφων που έχουν οι μέσοι Έλληνες και Ελληνίδες. Οι γυναίκες δήλωσαν πως έχουν «κοιμηθεί» κατά μέσο όρο με 10 άνδρες (όσο οι Γαλλίδες και οι Πολωνές). Πιο επιφυλακτικές εμφανίζονται οι Ιταλίδες και μία θέση πιο κάτω στη λίστα βρίσκονται οι Ολλανδές.

Ωστόσο, οι άντρες φαίνεται πως έχουν περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες, καθώς ο αντίστοιχος αριθμός ξεπερνά κατά πολύ αυτόν των γυναικών. Σύμφωνα με την έρευνα, οι Έλληνες έχουν κοιμηθεί κατά μέσο όρο με 30 γυναίκες...