Το Lifestyle-gr στο “All around Greece”

 Δωρεάν application για Android κινητά και tablets 
Ξεκίνησε πριν 1 μήνα από τη Κύπρο, με το All around Cyprus και είχε πραγματικά τεράστια επιτυχία. Είναι το πρώτο ολοκληρωμένο application για νέα και social media και σκοπός του All around Greece είναι να υπερβεί την επιτυχία του αντίστοιχου Κυπριακού, συμπεριλαμβάνοντας τα ελληνικά media και τις υπηρεσίες σε ένα application.


Προσφέρει τις πιο κάτω δυνατότητες:


News: Υποστηρίζει νέα από τις καλύτερες ελληνικές εφημερίδες όπως Lifo.gr, Newsbomb.gr, Kathimerini.gr, Zougla.gr, Ethnos.gr, Protothema.gr, Living in Greece, TaNea.gr, eNet.gr κλπ. αλλά επίσης και από το ΕΜΕΑ.gr για έγκυρη επιχειρηματική και οικονομική ενημέρωση.


Lifestyle & Showbiz News: Από τα καλύτερα sites όπως Gossip-tv, Lifestyle-gr κλπ.


Technology News: Υπάρχουν Υπάρχει σύνδεση και συνεχής ενημέρωση για νέα τεχνολογίας από Digitallife.gr και AndroidGreece.


Μουσικά: Επίσης ξεχωριστή κατηγορία Music που υποστηρίζει τα sites MTVGreece, Avopolis και Platform.


Φωτογραφίες & Video: Επίσης δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να δει Youtube videos και φωτογραφίες από το Instagram που έχουν γίνει tagged ως #Greece.


Άλλες υπηρεσίες: Με την καινούργια έκδοση ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί για events στη Ελλάδα από διάφορα event sites.

Έχουμε συνδέσει το application και με το adespoto.gr για τους φιλόζωους φίλους και από το application μπορεί κάποιος να μάθει τον καιρό σε όλη την Ελλάδα.


Jobs: Η μεγαλύτερη τελευταία ενημέρωση προσφέρει τις θέσεις εργασίας.

Με την ανεργία που μαστίζει τον τόπο αυτό έχει βοηθήσει αρκετούς χρήστες για να ενημερώνονται για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.



Στις επόμενες ενημερώσεις θα υπάρχουν δυνατότητες όπως:


- Λεωφορεία και διαδρομές
- Διανυκτερεύοντα φαρμακεία
- Tracking ελληνικών ταχυδρομείων,
- Online Banking τραπεζών
- Fitness νέα
- Και άλλα πολλά



To application θα ενημερώνετε συχνά με καινούργιες δυνατότητες.

To application μπορεί κάποιος να το κατεβάσει από το Google Play Store: