Ριάνα: Πρόκληση μπροστά στους γονείς της!

Στο Λονδίνο, η Ριάνα αισθάνεται σπίτι της. Ή τουλάχιστον αυτό είπε στους 55 χιλιάδες θεατές που γέμισαν το στάδιο Twickenham για να την παρακολουθήσουν. Είναι η νεώτερη τραγουδίστρια που ανεβαίνει στη πίστα του σταδίου η 25χρονη και το φώναξε στους fans της, χορεύωντας και τραγουδώντας.


Έχει κάνει πάρα πολλές εμφανίσεις στην Βρετανική πρωτεύουσα και είναι μια ακόμα εξοντωτική τουρνέ, μέσα σε 7 χρόνια και μετά από 7 άλμπουμ όπως σημειώνει Βρετανός κριτικός μουσικής, γιαυτό και η Ριάνα δεν είχε την καλύτερη δυνατή απόδοση, σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες.

Φαινόταν να βαριόταν λίγο, αν και ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν και οι γονείς της και τραγούδησε ένα τραγούδι για την γιορτή του πατέρα που ήταν την Κυριακή.

Προφανώς όμως για να καταφέρει να ξυπνήσει το κοινό, επιδόθηκε στο «σιγουράκι» της...τα σέξι χορευτικά και το ... χάιδεμα των γεννητικών της οργάνων -που όμως δεν ήταν αρκετά για να μπορέσουν να ξεσηκώσουν το κοινό όσο έπρεπε. Τουλάχιστον το στάδιο ήταν γεμάτο και η Ριάνα έκανε μια εμπορικά επιτυχημένη βραδιά.