Ν. Σφακιανάκης: «Ανάμεσά μας κυκλοφορούν εξωγήινοι. Ήμαστε όλοι υβρίδια»

Ο Νότης Σφακιανάκης ξαναχτυπά και εμμένει στην άποψή του ότι και υπάρχουν εξωγήινοι και σουλατσάρουν κάθε τρεις και λίγο στη γη! Ναι, ναι, ο τραγουδιστής μπορεί να μην πιστεύει ότι εξωγήινοι έχτισαν την Ακρόπολη, θεωρεί όμως σίγουρο ότι σ’ αυτό το σύμπαν δεν είμαστε μόνοι μας.

«Οι εξωγήινοι δεν έχουν φτιάξει την Ακρόπολη. Εσένα έχουν φτιάξει, κι εμένα. Αυτό που απόκτησε ο άνθρωπος από τη μια στιγμή στην άλλη ο άνθρωπος που βρισκόταν σε μια κατάσταση παλαιολιθική και απότομα σε διάφορα σημεία του πλανήτη εμφανίστηκε απίστευτη γνώση δεν είναι φυσιολογικό», είπε ο Νότης και έκανε την τεράστια αποκάλυψη:

«Κατεβαίνουν συνέχεια εξωγήινοι. Είμαστε πειραματόζωα και υβρίδια. Ανάμεσά μας κυκλοφορούν εξωγήινοι που ενδεχομένως έχουν την ίδια μορφή μ’ εμάς και ενδεχομένως κάνουν επισκέψεις νοήμονα όντα από άλλες περιοχές του γαλαξία μας που έχουν άλλη αντίληψη για τα πράγματα, άλλες γνώσεις και άλλη τεχνολογία».

Και όχι, ο Νότις Σφακιανάκης δεν πουλάει τρέλα, αλλά πιστεύει κάθε λέξη που λέει, με πάθος. Έχει μάλιστα άλλη μια ενδιαφέρουσα θεωρία και για τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου.

«Δεν μπορείς να πιστεύεις ότι είσαι μόνος σου σ’ αυτόν τον γαλαξία. Αν πιστέψεις λοιπόν ότι δεν είσαι μόνος σου, η ιστορία που μας την πέρασαν σαν μυθολογία λέει ότι οι Θεοί ερχόντουσαν από πάνω. Και υπήρχαν κι αυτοί που πέταγαν και ο θεός Δίας πέταγε κεραυνούς – λέιζερ και ο Ερμής είχε την φτερωτή άμαξα, οι οποίοι σαφέστατα ήταν εξωγήινοι», είπε.

Μάλιστα όπως είπε, αυτοί οι εξωγήινοι που δημιούργησαν την ανθρωπότητα, μας άφησαν να ζούμε μέσα στην κρίση για έναν και μοναδικό λόγο.

«Γιατί είμαστε τα αποβράσματα του γαλαξία μας. Όλη η ανθρωπότητα είναι τα σκουπίδια του γαλαξία μας, εκτός από την Ελλάδα, που για κάποιους λόγους, ενδεχομένους ενεργειακούς έκαναν περισσότερες επισκέψεις και άφησαν τα χνάρια τους με πιο αισθητό τρόπο», αποκάλυψε ο Νότις.
star