Δούκισσα Νομικού- Χρήστος Χολίδης: Χώρισαν οριστικά

Υπήρξαν για περισσότερο από δύο χρόνια ένα από τα πιο ταιριαστά και πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz ωστόσο, μετά την πρόσφατη κρίση στη σχέση τους και την επανασύνδεση που ακολούθησε, ο Χρήστος Χολίδης και η Δούκισσα Νομικού είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupiii, και πάλι χώρια.

«Όταν πριν μερικούς μήνες είχαν διαρρεύσει οι φήμες σχετικά με τον χωρισμό τους, η αλήθεια είναι πως οι δυο τους αντιμετώπιζαν όντως μία μικρή κρίση στη σχέση τους που ωστόσο ξεπεράστηκε. Τώρα, όμως, τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο σοβαρά από κάθε άλλη φορά» λέει στο Yupiii άνθρωπος από το περιβάλλον του 34χρονου τραγουδιστή. «Ο Χρήστος βρίσκεται σε μια δημιουργική φάση της καριέρας του, καθώς διατηρεί αφενός το cafe-bar του στα νότια προάστια αλλά δεν αφήνει σε δεύτερη μοίρα το μεγάλο του πάθος, που δεν είναι άλλο από το τραγούδι. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει νέα τραγούδια αλλά και τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού. Η προσωπική του ζωή δείχνει παράλληλα να έχει μπει σε δεύτερη μοίρα και η αλήθεια είναι πως με τη Δούκισσα βρίσκονται σε διάσταση. Δεν μιλάω για "χωρισμό", γιατί όταν ένα ζευγάρι είναι μαζί τόσο καιρό και ξαφνικά αποφασίζει να μείνει για λίγο χώρια, κανείς δεν ξέρει αν αυτό θα είναι οριστικό - ούτε καν οι ίδιοι» προσθέτει η ίδια πηγή του Yupiii και καταλήγει: «Προς το παρόν, κανείς από τους δύο δεν φαίνεται διατεθειμένος να δώσει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση. Έχουν επιλέξει να ζουν αυτό το διάστημα χωριστά, μέχρι να διαπιστώσουν τι είναι αυτό που ακριβώς θέλουν. Ο χρόνος θα δείξει αν θα μπορούν να είναι πάλι μαζί».

Παράλληλα, φήμες θέλουν ένα νέο πρόσωπο να έχει μπει στη ζωή της Δούκισσας Νομικού. Ο λόγος για έναν γνωστό άνδρα που πρόσφατα βγήκε από μια σχέση και δείχνει να έχει γοητευθεί από τη νεαρή παρουσιάστρια: «Πρόκειται για κάτι που είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο. Εκείνος προσπαθεί να την προσεγγίσει, ωστόσο η σχέση τους δεν έχει προχωρήσει ακόμη και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για κάτι παραπάνω από ένα φλερτ» τονίζει δεύτερη πηγή του Yupiii.