Οι διακοπές Robert de Niro - John Travolta στη Σαντορίνη!

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα γυρνώντας με το σκάφος της οικογένειας Λάτση τα νησιά του Αιγαίου! Ο διεθνούς φήμης ηθοποιός επισκέφτηκε προχτές τη Σαντορίνη, όπου είχε κλείσει το θρυλικό μπαρ «Franco’s» για να απολαύσει ινκόγκνιτο το ηλιοβασίλεμα.

Την είδηση της επίσκεψης του Ρόμπερτ ντε Νίρο στη Σαντορίνη αποκάλυψε στην «Εspresso» ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Touristorama Φώτης Καρύδας, ο οποίος ήταν ανάμεσα στα ελάχιστα άτομα που βρέθηκαν μαζί με τον χολιγουντιανό σταρ στο μπαρ «Franco’s».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στη διάσημη θαλαμηγό «Αλέξανδρος» επέβαιναν εκτός από τον Ρόμπερτ ντε Νίρο και την οικογένειά του, και ο Τζον Τραβόλτα με τη δική του οικογένεια. Ο τελευταίος όμως επέλεξε να ξεκουραστεί στο σκάφος και δεν κατέβηκε στο νησί.

«Οι δύο οικογένειες γευμάτισαν στο σκάφος και λίγη ώρα πριν από το ηλιοβασίλεμα ο Ρόμπερτ ντε Νίρο μαζί με την οικογένειά του καθώς και την οικογένεια του Τζον Τραβόλτα προσέγγισε το παλιό λιμάνι των Θηρών και ανέβηκε στα Φηρά με το τελεφερίκ. Ολοι ήταν ντυμένοι απλά και χωρίς να τραβήξουν την προσοχή πέρασαν στα σοκάκια του νησιού. Είχαν φροντίσει να κάνουν κράτηση σε ολόκληρο το μπαρ, ώστε να μπορέσουν ανενόχλητοι να δουν το ηλιοβασίλεμα» μας λέει ο κύριος Καρύδας.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα υπό τους ήχους της γνώριμης κλασικής μουσικής που παίζει το μπαρ (ανάμεσα στα κομμάτια που άκουσε ήταν και μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου) και δοκιμάζοντας σαντορινιό κρασί.