Σαμουέλ Ετό: Τον ξελόγιασε στον... αέρα!

Αν υπάρχει κάποια εκπομπή στην ιταλική τηλεόραση που έχει μεγάλη απήχηση στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους στο εξωτερικό, αυτή είναι η «Chiambretti Night». Μπορεί ελάχιστοι άνδρες να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο talk show, αλλά πάντοτε ξέρουν ότι εφόσον εμφανιστεί εκεί ένας διάσημος παίκτης ή προπονητής, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και μια όμορφη γυναίκα να κάνει στριπτίζ για χάρη του καλεσμένου.
Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο Σαμουέλ Ετό εκείνος που κάθισε στην πολυθρόνα από την οποία πέρασαν μέσα στο 2010 οι Καπέλο, Αντσελότι, Μουρίνιο και απάντησε στις ερωτήσεις του παρουσιαστή υπό το βλέμμα της Αϊνέτ Στέφενς.




 Ο Καμερουνέζος επιθετικός της Ιντερ αναφέρθηκε στον ρατσισμό που υπάρχει στα γήπεδα, αλλά φαινόταν υποψιασμένος για το τι πρέπει να περιμένει από το πανέμορφο μοντέλο κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ούτε και εκείνος φανταζόταν αυτό που ακολούθησε...

Η 28χρονη ξεκίνησε έναν αισθησιακό χορό που έκανε τον Ετό να... εκτεθεί καθώς είναι παντρεμένος. Ο Καμερουνέζος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από το σώμα του μοντέλου από τη Βενεζουέλα, πράγμα απολύτως φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι η Στέφενς ήταν μία από τις δέκα φιναλίστ των καλλιστείων της πατρίδας της το 2000. Η καριέρα της πήρε άλλη τροπή το 2004 όταν μετακόμισε στην Ιταλία και το 2005 αποφάσισε να ποζάρει γυμνή για ιταλικό περιοδικό, γεγονός που εκτίναξε τη δημοτικότητά της στον ανδρικό πληθυσμό. Από τότε δέχτηκε πολλές προτάσεις και κατέληξε να παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές για σχεδόν μια πενταετία.