Η Κάτια Ζυγούλη αποκαλύπτει ποιός είναι ο... άντρας του σπιτιού

O... άντρας του σπιτιού δηλώνει πως είναι η Κάτια Ζυγούλη, που οι φήμες την θέλουν να επιστρέφει στην ζωή μας μέσω της μικρής οθόνης. «Δεν είναι κάτι που είναι στις προτεραιότητές μου, ούτε κάτι που με ενδιαφέρει αυτό τον καιρό» απάντησε η ίδια για το ενδεχόμενο αυτό.

Τον τελευταίο καιρό, τα σενάρια θέλουν Mega και ANT1 να «σφάζονται» στα πόδια της Κάτιας προκειμένου να την εντάξουν στο δυναμικό τους. 
Η ίδια, πάντως, φαίνεται πως έχει αφιερωθεί στον Σάκη Ρουβά και την μικρή Αναστασία. «Η τηλεόραση δεν είναι στις προτεραιότητές μου... δεν είναι ιδανική η περίοδος», επανέλαβε, ενώ απέρριψε και το ενδεχόμενο να κάνει ξανά κινηματογράφο καθώς -όπως είπε- χρειάζονται σπουδές.

«Βλέπω X Factor και όχι Next Top Model», είπε για τις τηλεοπτικές της προτιμήσεις και πρόσθεσε ότιδεν έχει δεχθεί πρόταση για το «Dancing With The Stars» όπως ακούστηκε.


Όσο για το τι γίνεται με τον Σάκη και την Αναστασία; «Εγώ ορίζω τα πράγματα στο σπίτι και τελευταία το νέο μας χόμπι είναι να φτιάχνουμε κέικ», αποκάλυψε, ενώ σε ερώτηση για το αν θέλει δεύτερο παιδάκι η Κάτια επεσήμανε πως «είναι θέλημα Θεού».