38χρονη ήταν ερωτική σκλάβα 12 χρόνια 50χρονου φωτογράφου στο Γαλάτσι.

Έκανα ό,τι ήθελε ο πελάτης ζωντανά: Οργια, κάψιμο με κεριά και σεξ με φρούτα.
Σοκ προκαλούν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που περιέγραψε στους αστυνομικούς μία 38χρονη γυναίκα η οποία επί 16 χρόνια ήταν σκλάβα ενός 50χρονου φωτογράφου στο Γαλάτσι.
Όπως περιγράφει η ίδια ο 50χρονος την εξωθούσε στην πορνεία και την ανάγκαζε σε μια εφιαλτική ζωή, απειλώντας την πως θα δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο και χτυπώντας την.

«Μου έλεγε ότι είμαι ωραία γυναίκα και μπορεί να με κάνει μοντέλο. Μετά άρχισε ο εφιάλτης» είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

«Είχαμε σκηνές ερωτικού ξυλοφορτώματος, οργίων, κάψιμο με κεριά και σεξ με φρούτα. Έκανα ό,τι ήθελε ο πελάτης ζωντανά.
Υπήρχε κάποιος που έδωσε 5.000 δολάρια γιατί ήθελε κάθε μέρα πριν κοιμηθεί να βλέπει δύο γυμνές γυναίκες να χαστουκίζονται» περιέγραψε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το θύμα.
Επί 12 χρόνια η 38χρονη σήμερα, γυναίκα, ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια του 50χρονου, ο οποίος την εξέδιδε, την κακοποιούσε και την εξανάγκαζε σε διάφορες ερωτικές δραστηριότητες.

Ο μαστροπός, αφέθηκε ελέυθερος από τον εισαγγελέα και η δικογραφία επιστράφηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για περαιτέρω έρευνα στο πλαίσιο της οποίας θα επιχειρηθεί ο εντοπισμός και άλλων γυναικών θυμάτων του 50χρονου φωτογράφου.
Η έρευνα της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία της 38χρονης στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όπως κατήγγειλε η 38χρονη, το 2003 ανταποκρίθηκε σε αγγελία για επαγγελματική φωτογράφηση, έναντι χρηματικής αμοιβής και επικοινώνησε με τον κατηγορούμενο, ο οποίος της έκλεισε ραντεβού σε φωτογραφικό στούντιο στην Αθήνα.

Μετα την αρχική φωτογράφηση ο 50χρονος την έπεισε να κάνει και γυμνή φωτογράφηση.

Τότε ξεκίνησε ο «Γολγοθάς» για τη γυνάικα, αφού από τότε ξεκλινησε να την απειλεί πως θα κοινοποιούσε τις φωτογραφίες αυτές στο διαδίκτυο και σε άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος, αναγκάζοντάς την και σε άλλες γυμνές φωτογραφίες.

Από το 2004, ο 50χρονος, με τις ίδιες απειλές, εξανάγκαζε την γυναίκα να συνευρίσκεται ερωτικά με άγνωστα άτομα έναντι χρηματικής αμοιβής, ασκώντας μάλιστα και βία εναντίον της για να κάμψει τις αντιρρήσεις της.

Το 2008 η γυναίκα απελπισμένη των απείλησε πως θα αυτοκτονήσει, κάτι που άλλαξε λίγο τις απαιτήσεις του προαγωγού, ο οποίος πλέον την χρησιμοποιούσε μόνο σε γυμνές φωτογραφήσεις.

Το 2014, όμως, την εξανάγκαζε επιπλέον να βγάζει τα ρούχα της μπροστά σε κάμερα ηλεκτρονικού υπολογιστή, συνδεδεμένου στο διαδίκτυο σε ζωντανή σύνδεση, μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας, όπου ο εκάστοτε χρήστης πλήρωνε διαδικτυακή συνδρομή.