Έλενα Παπαρίζου: Aρνήθηκε διαφήμιση παρά τα πολλά χρήματα που της προσέφεραν

Πολλοί είναι αυτοί που διαφωνούν με την αλλαγή της εμφάνισης της Έλενας Παπαρίζου ή τα παραπάνω κιλά που εκείνη πήρε, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την καριέρα της. Πρόσφατα μάλιστα δέχθηκε μια αρκετά καλή πρόταση για διαφήμιση, αλλά εκείνη την απέρριψε!

Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», πριν από ένα χρόνο η Έλενα δέχθηκε πρόταση από κορυφαία αλυσίδα περιποίησης μαλλιών, για να διαφημίσει τα προϊόντα της. Μεταξύ των όρων της συμφωνίας, ήταν να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της από καστανό σε έντονο κόκκινο. 
Κάτι που η Έλενα αποδέχθηκε με δισταγμούς, μιας και οι χρηματικές απολαβές που της προτάθηκαν ήταν πολύ καλές.

Τα μαλλιά της τραγουδίστριας όμως υπέστησαν ταλαιπωρία από αυτή την ξαφνική αλλαγή κι έτσι λίγους μήνες έκοψε πιο κοντά. Λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, μια άλλη εταιρεία περιποίησης μαλλιών έκανε μια εξαιρετικά καλή πρόταση στην Έλενα, και πάλι όμως με τον όρο να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της. Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια χωρίς δεύτερη σκέψη αρνήθηκε κατηγορηματικά την πρόταση.

Μάταια κάποιοι συνεργάτες της προσπάθησαν να την πείσουν, καθώς εκείνη ήταν κάθετα αντίθετη, με το σκεπτικό πως δεν θέλει να ταλαιπωρεί τα μαλλιά της και δεν είναι διατεθειμένη να φορά συνέχεια εξτένσιονς.