H Μ MISSONI αποθεώνει τη θηλυκότητα

Στο «ΕΝ ΠΛΩ» στη Βουλιαγμένη πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας collection «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014» της Μ MISSONI (Linea Imports), ενός brand με έντονα τα στοιχεία της θηλυκότητας αλλά και της δυναμικότητας.
Τα ρούχα πλαισιωνόταν από τις χειροποίητες δημιουργίες της σχεδιάστριας Ελεάννα Κατσίρα, κοσμήματα και αξεσουάρ με έντονα στοιχεία από δέρμα, σχοινί και μέταλλο και την συλλογή υποδημάτων ASH.
Τις ανανεωμένες δημιουργίες M MISSONI παρουσίασαν γνωστά μοντέλα σε αποχρώσεις απόλυτα ταιριαστές με τη φιλοσοφία του οίκου αλλά και τις τάσεις της μόδας για το φετινό καλοκαίρι.
Οι προσκεκλημένοι της βραδιάς ενθουσιάστηκαν από την επίδειξη μόδας θαυμάζοντας από κοντά τις νέες collection και απολαμβάνοντας τις γλυκές δημιουργίες από τα ζαχαροπλαστεία Tsirou Sweet Creations.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση της «Οικογενειακής Μονάδας Προστασίας Παιδιού, ο Άγιος Πολύκαρπος» και φυσικά δήλωσαν το «παρών» σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, αλλά και του καλλιτεχνικού, πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

 ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΕΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ PEGGY BROUHARD

 ΡΑΝΙΑ ΛΙΚΟΥΔΗ- ΕΜΗ ΓΚΕΚΑ- ΤΕΝΤΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΤΛΕΡ- ΦΙΛΙΟ ΜΥΡΣΙΝΗ ΙΡΕΝΕ ΜΟΥΡΤΖΟΥΧΟΥ- ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

ΦΟΥΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ- ΖΑΧΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ- ΡΑΝΙΑ ΛΙΚΟΥΔΗ 

ΦΟΥΛΗ Ελευθεριαδου , Δημητρα Κωστιδου , ΑΘΗΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΛΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ