Αγοράζεις οικόπεδο και παίρνεις μαζί… 340 αυτοκίνητα

Συνήθως όταν αγοράζεις ένα σπίτι, δεν περιμένεις να παίρνεις και τα υπάρχοντα που υπάρχουν μέσα σε αυτό από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Παρόλ’αυτά, ο Καναδός Mike Hall πουλάει μια έκταση 20 στρεμμάτων που είχε αγοράσει πριν από 40 χρόνια κοντά στο Vancouver. 
Αυτό το μέρος διαθέτει ένα οίκισμα των 80 τ.μ., το οποίο εκτελούσε χρέη συνεργείου ενώ ο υπόλοιπος τεράστιος χώρος ήταν γεμάτος από παλιά και ταλαιπωρημένα αυτοκίνητα.

Αναλυτικότερα, ο Mike έκανε συλλογή από τέτοιου είδους αυτοκίνητα με σκοπό να τα επισκευάσει και να τα αναπαλαιώσει. Μέσα στο μεγάλο οικόπεδο υπήρχαν 340 αυτοκίνητα με τη σημερινή τους αξία να κυμαίνεται από 500 έως και 35.000 δολάρια. 
Ωστόσο, ο Mike Hall πάτησε τα 60 και δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα αυτοκίνητά του για τουλάχιστον 5 χρόνια ακόμα. Έτσι, αποφάσισε να πουλήσει τη “συλλογή” του σε κάποιον νεότερο και με περισσότερη όρεξη για να συνεχίσει το έργο που άφησε στη μέση ο ίδιος. Στην αγγελία μάλιστα που έχει αναρτήσει ζητάει 1,45 εκατομμύρια δολάρια (1,36 εκατομμύρια ευρώ) για ολόκληρο το “πακέτο”.