Απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ιταλία για… τον γάμο του Κλούνεϊ!

Μπλόκο έως 30 Σεπτέμβρη – πρόστιμο 500 ευρώ στους παραβάτες

Μέχρι και… κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επιβάλλονται για να παντρευτεί ο Τζορτζ Κλούνει: σύμφωνα με απόφαση των ιταλικών Αρχών, απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να πλησιάσει κοντά στη βίλα του στη λίμνη Κόμο έως και τις 30 Σεπτεμβρίου και το πρόστιμο είναι «τσουχτερό»!

Την ώρα που φήμες θέλουν τον γάμο του γόη του Hollywood και της Αμάλ Αλαμουντίν να γίνεται εντός του Σεπτεμβρίου στην Ιταλία, έρχεται η απαγόρευση για να τις ενισχύσει. Βέβαια, κάποιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η ρύθμιση να είναι «στάχτη στα μάτια» για να τραβήξει αλλού τα βλέμματα και τις κάμερες των παπαράτσι...

Ο δήμος Λάγκλιο, όπου υπάγεται η περιοχή της λίμνης Κόμο, έκανε δεκτή την αίτηση του Κλούνει να επιβληθεί απαγόρευση γύρω από την βίλα του, από τις 21 Ιουνίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου.


Στο χλιδάτο σπιτικό του 53χρονου ηθοποιού απαγορεύεται να πλησιάσει ο οποιοσδήποτε (και όχι μόνο οι παπαράτσι), καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου! Η πρόσβαση είναι αποκλεισμένη τόσο από την στεριά, όσο και από την θάλασσα, αφού απαγορεύεται ακόμα και το… κολύμπι, ενώ το πρόστιμο για τους παραβάτες ανέρχεται στα 500 ευρώ!

«Είναι ένα αίτημα ασφάλειας και σεβασμού της ιδιωτικής ζωής», είπε ο δήμαρχος του Λάγκλιο σχολιάζοντας την απαγόρευση, ενώ πρόσθεσε ότι δεν έχει κατατεθεί αίτηση για τέλεση γάμου στην περιοχή της δικαιοδοσίας του.