Κερδίστε ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ για 2 άτομα και 300 ευρώ για τα ψώνια σας


Από τα αγαπημένα σας παγωτά NIRVANA
Τα αγαπημένα μας παγωτά NIRVANA® απέκτησαν την δική τους σελίδα στο Facebook και μας καλούν να τα ακολουθήσουμε και να … “PLAYASTAMATΗTA”! 

Με την ολοκαίνουργια σελίδα τους στο Facebook NIRVANA® Greece καθώς και το καλοκαίρι να είναι ήδη εδώ τα αγαπημένα μας παγωτά NIRVANA®  υπόσχονται μια σειρά από εκπλήξεις, διαγωνισμούς και μοναδικά δώρα!

Αυτό το καλοκαίρι τα πιο απολαυστικά FrozenYogurt θα είναι NIRVANA®, και με ελληνικό γιαούρτι αποκλειστικά! 
Ας ξεκινήσουμε το καλοκαίρι μας με τα πιο playful NIRVANA® και τις 2 νέες απολαυστικές γεύσεις παγωτού NIRVANA® Frozen Yogurt.

Θέλετε να κερδίσετε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο Άμστερνταμ για 2 άτομα και πολλά ακόμα δώρα; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την σελίδα NIRVANA® Greece στο Facebook και να μπείτε στην εφαρμογή «PLAYASTAMATΗTA»!
Πάρτε μέρος τώρα στον καλοκαιρινό διαγωνισμό του NIRVANAFrozenYogurt,για να κερδίσετε ένα τετραήμερο ταξίδι στο Άμστερνταμ για 2 άτομα και 300 ευρώ μέσω προπληρωμένης κάρτας για τα ψώνια και τη ψυχαγωγία σας στο ταξίδι, 5 YogaWeekendsγια 2 άτομα και 20 δώρο επιταγές των 100 ευρώ σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας! Πώς θα το καταφέρετε; Εύκολα!Κρατήστε τον Yooogiσε παιχνιδιάρικη διάθεση και μπείτε στην κλήρωση!
Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να … «PLAYASTAMATΗTA»! Ανεβάζοντας στην εφαρμογή, τα δικά σας βίντεο, φωτογραφίες, σχόλια ή κάνοντας shareτο διαγωνισμό, κάθε μέρα οι fansτης σελίδας θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν έως και 4 φορές, συγκεντρώνοντας έτσι πόντους που αντιστοιχούν σε συμμετοχές για τη μεγάλη κλήρωση!

Φέτος το καλοκαίρι, μπείτε σε… "playfulmode”, κάνοντας Like στη νέα σελίδα των παγωτών NIRVANA® στο Facebook!
*Sponsored Post