Ξεσπά ο Ρέμος για το «ντου» της Αστυνομίας στη συναυλία του!

«Ντροπή… εγκληματικό… λυπάμαι», δηλώνει!
«Ένιωσα ντροπή σαν Έλληνας! Θέλουμε να λέμε ότι ο τουρισμός είναι το μόνο που έχει απομείνει όρθιο σε αυτή τη χώρα και κάνουμε βλακείες», είπε ο Αντώνης Ρέμος και ξέσπασε on camera για την επέμβαση της Αστυνομίας στη συναυλία του στη Χαλκιδική!

Η εμφάνιση του τραγουδιστή στα εγκαίνια υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στην περιοχή της Νέας Ποτίδαιας διακόπηκε αιφνιδιαστικά από αστυνομικούς, έπειτα από καταγγελίες περιοίκων για διατάραξη της κοινής ησυχίας.

«Το θεώρησα τόσο μεγάλη χαζομάρα που συμβαίνουν αυτά τα πράγματα… Κάνουμε τέτοιες βλακείες! Οι αστυνομικοί θέλησαν να τηρήσουν το νόμο κατά γράμμα, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις όπου γίνονται αίσχη! Αυτό που έγινε θεωρώ πως ήταν αδικαιολόγητο και πάρα πολύ άσχημο σαν εικόνα για την τουριστική περίοδο που ξεκινά», είπε ο Αντώνης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ Το».

Παράλληλα, ο τραγουδιστής δήλωσε άγνοια για το αν η καταγγελία ήταν ανώνυμη ή επώνυμη και κατέληξε: «δεν είχα πρόβλημα να σταματήσω να τραγουδάω. Αυτό που με πειράζει είναι το “γιατί”. Γιατί να συμβαίνουν στη χώρα μου, που αγαπάω και λατρεύω, αυτά τα πράγματα, την ώρα που όλοι κάνουμε μια προσπάθεια να σταθεί όρθιος αυτός ο τόπος. Θεωρώ ότι ήταν εγκληματικό και λυπάμαι πάρα πάρα πολύ!».