Τα πράγματα που προτιμάμε αντί του σεξ

Σύμφωνα με έρευνες, το σεξ δεν είναι πάντα πρώτο στη λίστα με τις προτεραιότητές μας…
Έρευνα που πραγματοποίησε το Συμβούλιο για Καλύτερο Ύπνο (υπάρχει πράγματι και βρίσκεται φυσικά στην Αμερική) έδειξε ότι 12% των ανθρώπων προτιμά έναν καλό ύπνο το βράδυ αντί για το σεξ. Γιατί μερικές φορές όντως είμαστε πολύ κουρασμένοι!



Οι Αμερικανοί, από την άλλη, είναι σίγουρα πιο εξαρτημένοι από το κινητό τους τηλέφωνο σε σχέση με τον ύπνο ή το σεξ. Το περιοδικό TIME αναφέρει πως το 33% των ατόμων που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση θα μπορούσε να αρνηθεί το σεξ για μία εβδομάδα αντί να στερηθεί το κινητό.

Μια άλλη μελέτη που πραγματοποιήθηκε πριν δύο περίπου χρόνια έδειξε ότι οι νέοι προτιμούν κάτι που θα τονώσει το ηθικό τους (όπως ένα κομπλιμέντο ή ένας καλός βαθμός) αντί να κάνουν σεξ.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το μπέικον είναι αμαρτωλά νόστιμο, αξίζει όμως περισσότερο από το σεξ; Το 43% των Καναδών λέει «ναι»!

Η εταιρία Intel πραγματοποίησε έρευνα το 2008 και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 46% των γυναικών θα απαρνιόταν το σεξ για δύο εβδομάδες προκειμένου να μη στερηθεί τοInternet. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους άνδρες ήταν 30%.