Θέλω να παντρευτώ τον Πούτιν δηλώνει η Αλίνα Καμπάγεβα

«Έχω γνωρίσει τον άντρα τον οποίο θα ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά» είναι τα λόγια της Αλίνα Καμπάγεβα, σε συνέντευξη που παραχώρησε, παραδεχόμενη ουσιαστικά για πρώτη φορά πως έχει δεσμό με τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης του 2004 στην Αθήνα, είναι η «πέτρα» του σκανδάλου ανάμεσα στον Πρόεδρο της Ρωσίας και στην επί χρόνια σύζυγό του. Παρά το γεγονός πως οι φήμες για την εξωσυζυγική τους σχέση είχαν πάρει «φωτιά», μόλις πριν λίγες ημέρες ο ίδιος ο Πούτιν ανακοίνωσε πως παίρνει διαζύγιο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού show, η 30χρονη δέχθηκε ερώτηση σχετικά με το αν έχει γνωρίσει τον ιδανικό στα μάτια της άντρα, με τον οποίο θα ήθελε και να παντρευτεί.

«Εε… έχω γνωρίσει τον άντρα με τον οποίο θα ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά», ήταν η απάντησή της πρώην γυμνάστριας ρυθμικής γυμναστικής από το Ουζμπεκιστάν, παρά το γεγονός πως ο διεθνής Τύπος επιμένει πως οι δυο τους έχουν ήδη αποκτήσει ένα αγόρι και ένα κορίτσι!

«Ο γάμος είναι κάτι που με απασχολεί» συνέχισε, ενώ η αμηχανία της ήταν εμφανέστατη. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, πως σε προηγούμενες συνεντεύξεις της απέφευγε να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο σχετικά με το όνομα του συντρόφου της.