Γιατί ο Ηλίας Βρεττός αποχώρησε από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε γιατί δεν βγήκε στον αέρα της «Μεσημεριανής Μελέτης».
Λες να φταίνε οι χαμηλές θερμοκρασίες των ημερών; Το σίγουρο είναι ότι τη περασμένη Παρασκευή ψυχράνθηκαν οι σχέσεις ανάμεσα στον Ηλία Βρεττό και τους συντελεστές της «Μεσημεριανής Μελέτης», μετά την απόφαση του τραγουδιστή να μην μιλήσει στην εκπομπή ενώ βρισκόταν έξω από τα στούντιο του Dancing with the stars.

Πολλά ακούστηκαν και σήμερα ο Βρεττός αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο τραγουδιστής, σε δηλώσεις του, εξήγησε ότι «με έπαιρναν από την παραγωγή του show τηλέφωνο γιατί έπρεπε να πάω στο στούντιο που με περίμεναν όλα τα ζευγάρια για να κάνω πρόβα. Ήρθε ένας άνθρωπος της παραγωγής, δεν έφυγα με δική μου πρωτοβουλία. Εφόσον με φώναξαν, έβγαλα το ακουστικό μου και ζήτησα συγγνώμη».

Μάλιστα στις φήμες που έλεγαν ότι δεν βγήκε στον αέρα, επειδή στην εκπομπή ήταν καλεσμένη η Αγγελική Ηλιάδη (η πρώην του συνεργάτη του Κώστα Μηλιωτάκη), ο Βρεττός ξεκαθάρισε: «Η Αγγελική είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εκτιμάω και τον σέβομαι πάρα πολύ. Έχουμε δουλέψει μαζί. Το ότι είμαι συνεργάτης και φίλος με τον Κώστα δεν έχει καμία σχέση με τη γνώμη που έχω για την Αγγελική».