O John Travolta κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από άντρα

Νέοι μπελάδες προέκυψαν για τον John Travolta αφού ένας άντρας τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση. 

Ο συγκεκριμένος εργάζεται σαν μασέρ και επισκέπτεται τα σπίτια των πελατών του υποστηρίζει ότι ο Travolta τον ακούμπησε στα γεννητικά όργανα και προσπάθησε να τον πείσει να κάνουν σεξ ενώ του έκανε μασάζ σε bungalow στο Hollywood.

Ο μασέρ, ο οποίος υπογράφει με το όνομα John Doe, υποστηρίζει στη μήνυσή του ότι μόλις έφτασε στο σπίτι ο Travolta πέταξε όλα του τα ρούχα και έμεινε γυμνός ενώ στο δωμάτιο βρισκόταν ακόμη ένας άντρας ο οποίος έψηνε hamburger.
Όταν ο μασέρ του ζήτησε να ξαπλώσει στο κρεβάτι και να τοποθετήσει μία πετσέτα, ο Travolta γύρισε στον «chef» και του είπε γελώντας «θέλει να ξαπλώσω και να σκεπαστώ. Δεν είναι αστείος;».
Ακολούθως κι ενώ είχε περάσει μία ώρα μασάζ ο Τραβόλτα τον χάιδεψε στο πόδι και τον ακούμπησε στα γεννητικά όργανα. Όταν ο Doe του είπε να σταματήσει, ο ηθοποιός αρχικά του απολογήθηκε και μετά του πρότεινε να του ανταποδώσει το μασάζ για να πάρει και πάλι αρνητική απάντηση. 
Τότε ο Travolta άρχει να του φωνάζει λέγοντάς του ότι μόνο έτσι θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο Hollywood και πως και ο ίδιος έκανε τα ίδια όταν ξεκινούσε την καριέρα του.