Τα έβαλαν με τον David Beckham...

...για τη διαφήμιση εσωρούχων
Τον είδαμε τον άνθρωπο μετά από πολλά χρόνια και πάλι μόνο με τα εσώρουχά του και σε πολλές κυρίες άνοιξε το ματάκι τους. Σε κάποιους άλλους όμως το θέαμα των καλογυμνασμένων κοιλιακών του David Beckham δεν άρεσε και πολύ. Όχι μόνο δεν άρεσε, αλλά ζήτησαν μέχρι και να αποσυρθεί η διαφήμιση.

Είπαν λέει, ότι η διαφήμιση αυτή δεν είναι κατάλληλη για να την βλέπουν ανήλικα παιδιά και ζητούσαν να αποσυρθεί άμεσα.

Ανέλαβε να ερευνήσει λοιπόν τις καταγγελίες και το βρετανικό Ραδιοτηλεοπτικό και αποφάσισε τελικά ότι τα μικρά παιδιά δεν θα πάθουν απολύτως τίποτα αν δουν το ημίγυμνο κορμί του David μόνο με τα εσώρουχα.
Η ανεξάρτητη αρχή αποφάσισε ότι αν και σε μερικά σημεία η διαφήμιση να είναι κακόγουστη, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να προκαλέσει ηθική βλάβη σε κανέναν.

Ψυχολογική πάλι μπορεί. Διότι αν δει κανένας στρουμπουλός, Βρετανός την κορμάρα του David Beckham, με τους κοιλιακούς φέτες, ε… τότε σίγουρα όταν αντικρίζει τον εαυτό του στον καθρέφτη κάτι θα παθαίνει.

Ο David πάλι δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τα όσα ακούστηκαν για τη διαφήμισή του. Και γιατί να κάνει άλλωστε; Η σειρά των εσωρούχων του σαρώνει σε πωλήσεις κι αυτός απολαμβάνει το… αβγάτισμα της περιουσίας του.