ΤΑΞΙΤΖΗΣ - ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΕ 1.200 ΡΟΖ DVD

Ανέβαζε τις ερωτικές του στιγμές με τις κυρίες στο Διαδίκτυο εξοικονομώντας μεγάλα χρηματικά ποσά

Παρουσιαζόταν ως ο ιδανικός γαμπρός μαγεύοντας κάθε κατάκτησή του. 
Η ευτυχία όμως γρήγορα μετατράπηκε σε εφιάλτη για δεκάδες γυναίκες που πίστεψαν ότι είχαν βρει τον άντρα των ονείρων τους. Ο 50χρονος όχι μόνο τα κατάφερνε με την τακτική του… στρίβειν διά του αρραβώνος, αλλά ταυτόχρονα ανέβαζε τις ερωτικές του στιγμές με τις καλλίγραμμες κυρίες σε ιστοσελίδα του Διαδικτύου εξοικονομώντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Οι αστυνομικοί που κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες εντόπισαν μέσα στο σπίτι του περισσότερες από 1.200 ταινίες ερασιτεχνικού πορνό, στις οποίες συμμετείχαν ο ίδιος και οι μέλλουσες σύζυγοί του.

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή στην απίστευτη ιστορία που κατάφερε να ξεσκεπάσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατέχει ένας 50χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος την ικανότητά του να… ρίχνει εύκολα στο κρεβάτι όμορφες γυναίκες, μπορούσε εκτός από τις πλούσιες ερωτικές του εμπειρίες να αποκτήσει και χρήμα.


Βάζοντας σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο για μεγάλο χρονικό διάστημα κινηματογραφούσε τις σεξουαλικές του δραστηριότητες με τις εκάστοτε παρτενέρ του. Στη συνέχεια τα μυστικά της κρεβατοκάμαράς του τα μοιράζονταν με χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου, εν αγνοία των ερωτικών του συντρόφων.

Ο εμφανίσιμος αυτοκινητιστής είχε ως πεδίο δράσης του, όπως αποδείχθηκε από τις κατακτήσεις του, τις πιάτσες των ταξί στο λιμάνι του Πειραιά, στον σταθμό ΚΤΕΛ του Κηφισού και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». 
Στόχος του, καλλίγραμμες γυναίκες από την επαρχία, οι οποίες ήθελαν να δημιουργήσουν οικογένεια. Μόλις εντόπιζε το θύμα του, αμέσως άπλωνε τα δίχτυα του. Εμφανιζόταν ως ένας άνθρωπος που θέλει να αποκτήσει παιδιά και με πολλές δόσεις ευγένειας κατάφερνε να πείσει τις ανυποψίαστες γυναίκες να του χαρίσουν μια βραδιά ρομαντικού δείπνου σε κάποιο εστιατόριο της πρωτεύουσας.

Στα επόμενα ραντεβού κατάφερνε να τις οδηγήσει στην κρεβατοκάμαρά του και αφού δήλωνε ότι στο πρόσωπο της καθεμιάς της έχει βρει τη γυναίκα με την οποία θα μπορούσε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του, τη ζητούσε σε γάμο. Μάλιστα για να γίνει πιστευτός χρησιμοποιούσε ως δόλωμα ένα μονόπετρο, το οποίο πρόσφερε στα θύματά του.

Οι… μέλλουσες σύζυγοί του τον επισκέπτονταν συχνά στο σπίτι του. Ο 50χρονος ύστερα από λίγη ώρα συζήτησης τις οδηγούσε στην κρεβατοκάμαρά του. 
Εκεί όμως, όπως αποδείχτηκε, τους παρακολουθούσαν τα… μάτια των καμερών που είχε τοποθετήσει ο αυτοκινητιστής σε διάφορα σημεία του δωματίου και κατέγραφαν κάθε εικόνα και ήχο. Κι ενώ όλες οι γυναίκες έδειχναν ενθουσιασμένες με τη γνωριμία τους και σχεδίαζαν το μέλλον τους, ξαφνικά έπεφταν από τα σύννεφα. 

Ο όμορφος 50χρονος ύστερα από λίγες εβδομάδες δημιουργούσε τις συνθήκες για να επέλθει ο χωρισμός. Χρησιμοποιώντας τη γνωστή έκφραση «πρόδωσες τα όνειρά μου» ζητούσε από τις ανυποψίαστες γυναίκες να διακόψουν τις σχέσεις τους, ενώ τους έπαιρνε πίσω το μονόπετρο που τους είχε χαρίσει. Δεν έσβηνε όμως τις ερωτικές στιγμές που είχε κινηματογραφήσει, καθώς με αυτές ανέβαζε τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Η ζωντοχήρα που άνοιξε τον δρόμο της σύλληψης
Πριν από δύο εβδομάδες στο ταξί του 50χρονου επιβιβάστηκε μια 40χρονη ζωντοχήρα από νησί του Αιγαίου. Ο καρδιοκατακτητής αυτοκινητιστής γρήγορα έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του και οδήγησε την εντυπωσιακή γυναίκα στην κρεβατοκάμαρά του. Κάποια στιγμή η 40χρονη, που αποτελούσε τον κρυφό πόθο πολλών συμπατριωτών της, επέστρεψε στο νησί της έχοντας να ανακοινώσει ένα ευχάριστο γεγονός στα συγγενικά της πρόσωπα: τον αρραβώνα της με τον ρομαντικό άντρα που της είχε χαρίσει μοναδικές στιγμές πάθους. Εχασε όμως τη γη κάτω από τα πόδια της... Δύο νεαροί κάτοικοι του νησιού που επισκέφτηκαν ιστοσελίδα με ερασιτεχνικά βίντεο πορνό την είδαν να πρωταγωνιστεί σε καυτές σκηνές.

Η γυναίκα αμέσως κατήγγειλε την περιπέτειά της στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι άντρες της υπηρεσίας έψαξαν να βρουν τα ίχνη του υπολογιστή από τον οποίο στάλθηκε το υλικό στο συγκεκριμένο site. Αφού βρήκαν ότι ο αποστολέας ήταν ο 50χρονος αυτοκινητιστής, εισέβαλαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν.

Εβγαζε γερά μεροκάματα
O 50χρονος, όπως αποδείχθηκε, δεν πρόσφερε δωρεάν τις προσωπικές του στιγμές στο συγκεκριμένο site. Οι ενδιαφερόμενοι που ήθελαν να δουν τα «κατορθώματα» του θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική τους κάρτα και να πληρώσουν κάποιο χρηματικό πόσο προκειμένου να απολαύσουν τις σεξουαλικές δραστηριότητες του αυτοκινητιστή με τις καλλίγραμμες παρτενέρ του. Μέρος αυτών των χρημάτων πήγαινε στην τσέπη του 50χρονου.

Οσο κι αν φαίνεται απίστευτο, οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στην κατοικία του έπεσαν από τα σύννεφα, όταν αντίκρισαν τη μυστική βιντεοθήκη του, η οποία απαρτιζόταν από 1.200 κασέτες, μέσα στις οποίες ήταν καταγεγραμμένες οι ερωτικές του περιπτύξεις με δεκάδες γυναίκες. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το υλικό και πλέον ερευνούν μία προς μία τις κασέτες προκειμένου να εντοπίσουν όλα τα θύματά του και να τα ενημερώσουν για την κρυφή του δραστηριότητα.