Απεργεί η ❝Espresso❞ & δεν έχει κλείσει! Μισθοί-πρόκληση σε στελέχη της!!!

Οι εργαζόμενοι στην «Espresso» εξέδωσαν ανακοίνωση, ενημερώνοντας το αναγνωστικό κοινό ότι η εφημερίδα απεργεί και δεν έχει κλείσει, «στόχος της απεργίας μας δεν είναι μόνο η διασφάλιση της εργασίας και των δικαιωμάτων μας, αλλά και της ποιότητας του εντύπου που... φθάνει στα χέρια των αναγνωστών».

Ωστόσο ο ιδιοκτήτης Πέτρος Κυριακίδης διεμήνυσε πως όχι μόνο δεν θα πάρει πίσω τις οκτώ απολύσεις αλλά υπάρχει πλάνο για πολλές ακόμη! 
Κάτι που φυσικά επέσυρε την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ, προκηρύχθηκε νέα 24ωρη απεργία και το φύλλο δεν θα βγει στα περίπτερα ούτε αύριο.
Μισθοί-πρόκληση σε στελέχη της

Μισθοί-πρόκληση σε συγκεκριμένα στελέχη της εταιρείας που εκδίδει την εφημερίδα "Espresso" προκαλούν σάλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ ο ισχυρός κ. Σουβατζής παίρνει 25.000 μισθό το μήνα, η Αμαλία Νεγραπόντη 18.000 το μήνα, η Αρετή Σιδηροκαστρίτου 15.000 το μήνα, ο Παλαιόπουλος (εμπορικό) 12.500 το μήνα και ο Νιγιάννης (διεύθυνση λογιστηρίου) 7.500.

Οι συγκεκριμένες αμοιβές έχουν προκαλέσει σάλο ανάμεσα στους εργαζόμενους συντάκτες που απεργούν.

Στο μεταξύ σήμερα υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στην Νανά Νταουντάκη και τον Σουβατζή, όταν κλιμάκιο της ΕΣΗΕΑ επισκέφθηκε την εφημερίδα.