Το νέο αμόρε για τον πρίγκιπα Harry

Εργάζεται ως σερβιτόρα σε μπαρ ξενοδοχείου.
Την καρδιά του πρίγκιπα Harry φαίνεται να έκλεψε ένα κορίτσι από την Καλιφόρνια. Η Jessica Donaldson εργάζεται ως σερβιτόρα σε μπαρ ξενοδοχείου όπου είχε πάει ο νεαρός πρίγκιπας με τους φίλους του για να ξεδώσουν λίγο από την εκπαίδευση στα ελικόπτερα Apachie. Μόλις την είδε έμεινε άφωνος κι επεδίωξε αμέσως να τη γνωρίσει, αναφέρουν οι πηγές της Sun.

Μόλις τελείωσε τη βάρδιά της συνόδευσε τον Harry σε μπαράκι, ενώ την επόμενη μέρα συναντήθηκαν σε εστιατόριο στην παραλία όπου γευμάτισαν μαζί. Πριν από μερικά βράδια το ζευγάρι εθεάθη σε κλαμπ να μοιράζεται παθιασμένα φιλιά. Πηγή ανέφερε: «Πολλά κορίτσια προσπαθούσαν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του πρίγκιπα αλλά αυτός δεν είχε μάτια για άλλη.

Έπιναν μπίρες και τεκίλα, φιλιόνταν και έδειχναν ότι είναι πολύ άνετοι μεταξύ τους». Όπως λένε φίλοι της κοπέλας, έχει πολύ χιούμορ, φοβερή ενέργεια και βγαίνει πολύ. Κάποιοι θεωρούν ότι μοιάζει αρκετά με τη νύφη του πρίγκιπα, την Kate Middleton, ενώ στη δεξιά πλευρά του σώματός της έχει ένα μεγάλο τατουάζ με τριαντάφυλλα.