Τα Mυστικά της Kim Kardashian

Με καταγωγή από την Αρμενία, η 30χρονη celebrity που κάνει το ένα reality πίσω από το άλλο, έχει πολλούς τίτλους στο ενεργητικό της.
Παραγωγός, ηθοποιός, τηλεπερσόνα, μοντέλο και... κοσμική – κάνει τα πάντα με επιτυχία, αφού ακόμη και τα tweets της έχουν το σπόνσορά τους! 
Προσφάτως παντρεμένη μετά από αρκετές ερωτικές περιπέτειες, είναι από τα αμερικανικά είδωλα που άλλαξαν τα standards ομορφιάς (όπως και η Jennifer Lopez), πλασάροντας το πληθωρικό στυλ σώματός της ως ιδανικό για υγιείς γυναίκες. 
Και γι' αυτόν το λόγο, οι γυναίκες τη θαυμάζουν και οι άνδρες τη θεωρούν sex symbol. Για το πιο πρόσφατο reality Κourtney and Kim take New York, μετακόμισε με την αδελφή της, Kourtney, στη Νέα Υόρκη για το άνοιγμα ενός ακόμη καταστήματος της αλυσίδας ρούχων Dash και οι περιπέτειές της δε φαίνεται να τελειώνουν...

Με αφορμή το γάμο της, η Κιμ έγινε πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο. Το ίδιο γνωστοί είναι και οι υπερήφανοι γλουτοί της! Καιρός λοιπόν να μάθουμε τα μυστικά της Κιμ!

* «Όλοι έχουν τη δύναμη να παίρνουν σωστές αποφάσεις, είτε πρόκειται για την καριέρα τους είτε για το πρόγραμμα άσκησής τους. Εφόσον είσαι αφοσιωμένη σε αυτό, θα δεις διαφορά. Εάν δεσμευθείς σε κάτι, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα».

* «Βρες ένα μέρος του σώματός σου που σου αρέσει και τόνισέ το. Για παράδειγμα, επειδή έχω λεπτή μέση, μεγάλο ποπό και λεπτά πόδια, μου πάνε οι ζώνες. Πρέπει να ξέρεις τι ταιριάζει στο σώμα σου».

* «Μεγαλώνοντας, έβλεπα μόνο κοκαλιάρικα μοντέλα και δεν μπορούσα να ταυτιστώ. Η Salma Hayek και η Jennifer Lopez είναι το απτό παράδειγμα ότι μπορείς να έχει καμπύλες και να είσαι υπερήφανη!»

*«Τις ημέρες που χρειάζομαι επιπλέον κίνητρο και ώθηση, απλώς σκέφτομαι “Bikini, bikini, bikini!”».

* «Η άσκηση είναι ο μόνος χρόνος που μπορώ να ξεκόψω απ' όλα. Όταν βλέπω ανθρώπους να μιλούν στο κινητό στο γυμναστήριο, θέλω να τους πω: “Αυτή είναι η ώρα να είσαι εγωιστής. Πάρ' την!”»
*«Κάνοντας δωρεές σε φιλανθρωπικούς σκοπούς αισθάνομαι όμορφα. Δίνω το 10% των χρημάτων μου σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπως το Dream Foundation. Εάν μπορώ να βοηθήσω κάποιον με ανίατη ασθένεια να επισκεφθεί ένα αγαπημένο του πρόσωπο που μπορεί να μην έχει δει για 10 χρόνια, είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο για μένα. Εάν δίνεις στους άλλους, πάντα θα ευημερείς».

*«Έχω υπέροχη οικογένεια. Η Khloe είναι το άτομο που συμβουλεύομαι όταν θέλω να ακούσω τη σκληρή πραγματικότητα. Και πάμε μαζί γυμναστήριο. Η Kourtney είναι απασχολημένη με το μωρό της, οπότε δεν την ενοχλώ για συμβουλές σε μικροπράγματα. Μάλιστα, είναι όσο αναποφάσιστη είμαι κι εγώ!»