H Bάνα πιάνει το μικρόφωνο!

Μετά την υποκριτική, τώρα θα πιάσει το μικρόφωνο και θα κάνει τους άντρες να παραμιλούν ακόμα μια φορά. Η Βάνα Μπάρμπα, το sex symbol της ελληνικής showbiz, έρχεται από την επόμενη σεζόν στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά προκειμένου να τραγουδήσει για καλό σκοπό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πριν από λίγες μέρες η εκρηκτική ηθοποιός πέρασε την πόρτα του Μεγάλου καναλιού για να κάνει ραντεβού με υψηλό στέλεχος. 
Ενα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το «Just the two of us». 

Μπορεί ακόμα να μην ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, όμως στο Mega θέλουν να τα έχουν όλα έτοιμα πριν οι celebrities φύγουν για διακοπές. Ετσι λοιπόν, ξέροντας πόσο ευαίσθητη είναι η γοητευτική ηθοποιός, αποφάσισαν να της προτείνουν να συμμετάσχει στον νέο κύκλο του φιλανθρωπικού σόου, αφού είναι πολύ αγαπητή στο κοινό και ξέρουν ότι κάτι τέτοιο θα τους χαρίσει και υψηλή τηλεθέαση.

Η λαμπερή πρωταγωνίστρια, όπως μάθαμε, το σκέφτεται σοβαρά να απαντήσει θετικά κι αν όλα πάνε καλά και ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις, τότε από Οκτώβριο θα δίνει τον καλύτερό της εαυτό αποκαλύπτοντας και τις φωνητικές της δυνατότητες.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της η Βάνα Μπάρμπα όχι μόνο επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας, αλλά τοποθετήθηκε και για τα σόου που προάγουν τη φιλανθρωπία λέγοντας: «Θεωρώ πως το “Just the two of us” και το “Dancing with the stars” είναι οι καλύτερες παραγωγές στην τηλεόραση. Συζητώ για τη συμμετοχή μου στο “Just”, αλλά ακόμα υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες και δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν θα είμαι. Είναι κάτι που θα το δούμε».

Η Βάνα Μπάρμπα είναι ένα από τα ονόματα των καλλιτεχνών που καταφέραμε να μάθουμε. Εκτός από τους παρουσιαστές Γιώργο Καπουτζίδη και Δούκισσα Νομικού, που είναι τα στάνταρ «χαρτιά», υπάρχουν ακόμα πολλά θέματα που πρέπει να λυθούν, όπως η κριτική επιτροπή αλλά και ποιοι τραγουδιστές θα πλαισιώνουν τους εθελοντές καλλιτέχνες. Ολα αυτά τα θέματα πρόκειται να λυθούν σύντομα και μάλιστα πριν μπει ο Αύγουστος.