Νέο ξεκίνημα για Ράπτη - Μαρακάκη

Είναι και πάλι μαζί αλλά χωρίς… τυμπανοκρουσίες! Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Ελενα Ράπτη κάνουν νέα αρχή. Το ζευγάρι έχει επανασυνδεθεί και κάνει διακριτικές εμφανίσεις.

Πριν από περίπου ένα χρόνο το πολυσυζητημένο ειδύλλιο του Γιάννη Μαρακάκη με την Ελενα Ράπτη έφτασε στο τέλος του. Η είδηση του χωρισμού τους αποκαλύφθηκε στον γάμο του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά, όταν ο δικηγόρος πιάστηκε… ανενημέρωτος δηλώνοντας στα κανάλια πως η Ελενα δεν μπορούσε να έρθει στον γάμο κι εκείνη έφτασε λίγη ώρα αργότερα, συνοδευόμενη από μια φίλη της.

Το γεγονός δεν άργησε να κάνει τον γύρο των μέσων ενημέρωσης, με τους πρωταγωνιστές να αποφεύγουν -ως συνήθως- τις εκτενείς δηλώσεις, αλλά χωρίς να αρνούνται ότι έχουν χωρίσει.

Εδώ και λίγο καιρό ο Γιάννης Μαρακάκης και η Ελενα Ράπτη είναι και πάλι μαζί. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε στα Χανιά, όπου το ζευγάρι εθεάθη σε παραλία απολαμβάνοντας το μπάνιο του.

Η επανασύνδεσή τους έγινε θέμα συζήτησης στα κοσμικά πηγαδάκια, αλλά το ζευγάρι αποφεύγει ώς τώρα να κάνει δηλώσεις επί του θέματος. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποκαλύπτουν στην «Espresso» ότι τους έχουν δει μαζί στην παραλία του Αστέρα της Βουλιαγμένης και όπως όλα δείχνουν, θα τους δούμε να κυκλοφορούν και πάλι άνετα, όπως παλιά. Μπορεί όμως να μη γίνει και τόσο σύντομα, αφού το ζευγάρι θέλει αυτή τη φορά να πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του αποφεύγοντας τις τυμπανοκρουσίες και τα φώτα δημοσιότητας.