Εβαλε φωτιά στους Παξούς η Πάμελα!

Ξεμυάλισε τον αντρικό πληθυσμό στους Παξούς η Πάμελα Αντερσον! Το sex symbol του Χόλιγουντ, συνοδεύεται από τον σύντροφό της, τον διάσημο surfer Jamia Padgett, και δεν έχει μάτια πάρα μόνο για κείνον.
Αυτό το μαγικό κομμάτι των Ιονίων επέλεξε η ηθοποιός με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο για να κάνει τις διακοπές της το φετινό καλοκαίρι. Ηδη βρίσκεται τρεις ημέρες εκεί, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, και θα τις παρατείνει τουλάχιστον σε δεκαπέντε.

Η Πάμελα, που κυκλοφορεί ατημέλητη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, στους Παξούς είναι κουκλάρα, κατά γενική ομολογία των ντόπιων. Η διάσημη ηθοποιός δεν είναι καθόλου βεντέτα στις επαφές της με τους κατοίκους στο νησί και τους φυλά το πιο όμορφο και ανεπιτήδευτο χαμόγελό της. «Θα μας λείψει» σχολίασε στην «Espresso» μια κυρία από την περιοχή. «Είναι ένα πολύ γλυκό και τρυφερό πλάσμα!»

Μπάνιο για γυμναστική κάνει η Πάμελα στους Παξούς και το μεσημέρι στα ταβερνάκια επιλέγει φρέσκο ψάρι στη σχάρα με χορταρικά και άφθονο νερό. Το βράδυ επισκέπτεται τα μπαράκια για ένα ποτηράκι κρασί και μια θερμή αγκαλιά κάτω από τα αστέρια με τον καλό της.

Η Πάμελα Αντερσον, που το αληθινό της επώνυμο είναι Χουτιάνεν, επισκέφτηκε τη χώρα μας πρώτη φορά πριν από πέντε χρόνια, στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρείας καλλυντικών, τα έσοδα της οποίας πήγαν σε ίδρυμα για το AIDS. Εχει δυο παιδιά που τα λατρεύει και είναι πολύ απλή ως άνθρωπος. Τότε είχε παραδεχτεί ότι βάφει τα μαλλιά της μόνη της («ποτέ δεν πάω σε hair stylist») και ότι αρκετές φορές φοράει περούκα.