Ξυλοκόπησαν μαθήτρια για ένα σχόλιο στο Facebook

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συμμαθήτριές της έπεσε μια 15χρονη με αφορμή ένα σχόλιο που είχε αναρτήσει στο Facebook! Το περιστατικό συνέβη στον Πύργο Ηλείας, όταν τρεις 15χρονες με τον 13χρονο αδερφό της μίας εξ αυτών επιτέθηκαν στο θύμα στο προαύλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανάσιου και τη χτύπησαν σε τέτοιο βαθμό που της προκάλεσαν βαριές κακώσεις στα χέρια και στα πόδια! 
Ολα άρχισαν όταν δύο από τις ανήλικες Ελληνίδες είδαν το θύμα να περπατά αμέριμνο και αμέσως ειδοποίησαν το τρίτο κορίτσι, αλβανικής καταγωγής. Εκείνη έσπευσε στο σημείο μαζί με τον κατά δύο χρόνια μικρότερο αδερφό της και όλοι μαζί επιτέθηκαν στη 15χρονη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλλοδαπή όχι μόνο γρονθοκόπησε και κλότσησε το θύμα με απίστευτη βαναυσότητα, αλλά φέρεται και να το δάγκωσε! Μάλιστα, το μένος της ήταν τόσο μεγάλο που κάποια στιγμή ο αδερφός της και οι άλλες δύο κοπέλες της ζήτησαν να σταματήσει να χτυπά το θύμα, λέγοντάς της ότι θα έβρισκαν τον μπελά τους!

Κάποια στιγμή οι τέσσερίς τους έφυγαν από το σημείο αφήνοντας την άτυχη 15χρονη στο έδαφος μέσα στα αίματα να κλαίει από τον πόνο και να φωνάζει σε βοήθεια. Περαστικοί είδαν την τραυματισμένη μαθήτρια και αμέσως τη μετέφεραν στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου του Πύργου με μώλωπες, εκδορές και κακώσεις στα άκρα.

Η κοπέλα νοσηλεύεται σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση, ενώ οι γονείς της πρόκειται να προχωρήσουν σε μηνύσεις. Οι ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκαν ελεύθεροι.