Τζορτζ Κλούνει: «Πήγα με πολλές γυναίκες και δοκίμασα ναρκωτικά»

«Δεν έζησα τη ζωή μου με το σωστό τρόπο για την πολιτική. Κοιμήθηκα με πάρα πολλές γυναίκες και έκανα πάρα πολλά ναρκωτικά, αυτή είναι η αλήθεια», δήλωσε στο περιοδικό Newsweek, το οποίο φιλοξενεί συνέντευξή του για την ανθρωπιστική του δράση στο Σουδάν και τον έχει και στο εξώφυλλό του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος έχει δύο φορές ανακηρυχθεί ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο από τις αναγνώστριες του περιοδικού People είπε ότι η δουλειά του στο Σουδάν είναι να «ενισχύσει τη φωνή του ανθρώπου εκείνου που ζει εδώ και ανησυχεί για τη σύζυγό του και τα παιδιά του που σφαγιάζονται».

Ο Κλούνεϊ αυτή την εποχή γυρίζει την ταινία «The Ides of March» που αφηγείται την ιστορία ενός συνεργάτη προεδρικού υποψήφιου, που κάνει μαθήματα-εξπρές για την διεφθαρμένη πολιτική. Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί, ενώ υπογράφει και τη σκηνοθεσία της και συνυπογράφει το σενάριο.

Ο φιλελεύθερος στις πολιτικές του πεποιθήσεις Κλούνεϊ, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ το 2006 για την ταινία «Syriana», διέψευσε το 2007 τις φήμες που τον ήθελαν να βάζει υποψηφιότητα για τη Γερουσία απέναντι στον ρεπουμπλικανό, Μιτς Μακόνελ.