Και sexy εσώρουχα by Sakis!

Ερχονται και εσώρουχα με την υπογραφή Sakis! Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή κολεξιόν του. Ανάμεσα στα κομμάτια της νέας συλλογής συμπεριλαμβάνονται εσώρουχα και μαγιό για γυναίκες και άντρες με αέρινο και -γιατί όχι;- σέξι στιλ.

Ο δημοφιλής ποπ σταρ, που πριν από λίγο καιρό δοκίμασε το ταλέντο του και στον χώρο του σχεδίου μόδας δημιουργώντας την ολοκληρωμένη συλλογή ρούχων Sakis Rouvas Collection- έχει πέσει με τα μούτρα στο νέο του project θέλοντας ακόμα μία φορά να ικανοποιήσει το αγοραστικό κοινό. Αν και ο χρόνος του δεν είναι όσος θα ήθελε, λόγω των εμφανίσεών του στο κέντρο «Αθηνών Αρένα» με την Αννα Βίσση και των άλλων υποχρεώσεών του με την εταιρεία ρούχων με την οποία συνεργάζεται, τα σχέδια και αυτής της συλλογής του χαρακτηρίζονται από κομψότητα και… ερωτικό στιλ.

«Ο Σάκης είναι πολύπλευρο ταλέντο και ως σχεδιαστής έχει να δώσει πολλά. Μαζί με ένα ικανό επιτελείο συνεργατών, που αποτελείται από designers και stylists, υπόσχεται και αυτή τη φορά να καταπλήξει τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του που χρόνια τώρα τον ακολουθούν πιστά σε ό,τι κάνει» λέει στην «Espresso» στενός του συνεργάτης.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής έχει δηλώσει για τη νέα του ενασχόληση: «Θέλησα να δημιουργήσω μια ολοκληρωμένη συλλογή που να εκφράζει την αισθητική μου, να απαντά στις ανάγκες της εποχής, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα και να αγαπηθεί από το κοινό που θα βρει μια ξεχωριστή άποψη για τη μόδα που ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει σύμφωνα με το δικό του στιλ και ύφος».

Ο Σάκης Ρουβάς είναι τελειομανής. Εκτός από τα σχέδια ασχολείται και με καθετί που έχει σχέση με την παραγωγή και την προώθηση των ρούχων του.