Ελληνας σχεδιαστής ντύνει τη Lady Gaga;

Πρώτα ήρθε στην πατρίδα μας για διακοπές και τώρα μαθαίνουμε ότι ψώνισε από Έλληνα! Η Lady Gaga φαίνεται έχει μια αδυναμία στη χώρα μας και γι΄αυτό μας προτιμά! Οι μεταπτυχιακές σπουδές του Σταύρου Καρέλη, τον οδήγησαν στην Αγγλία, όπου και άνοιξε μαγαζί ρούχων. Ο κρητικής καταγωγής επιχειρηματίας έχει ντύσει κατά καιρούς εκτός από τη Lady Gaga και την Agyness Deyn, τον Jeremy Scott και τη Roisin Murphy.
«Λίγο πριν από τη δεύτερη συναυλία της στο Λονδίνο οι συνεργάτες της μας ανακοίνωσαν ότι την επόμενη μέρα θα ερχόταν στο κατάστημα. Άρχισα να στέλνω e-mail στους σχεδιαστές που πίστευα ότι θα της άρεσαν. Μέχρι το πρωί είχα συγκεντρώσει όλες τις συλλογές τους και είχα γεμίσει το μαγαζί με ρούχα που ταίριαζαν στη σιλουέτα και την αισθητική της», είπε στο «Nitro» ο Καρέλης, ο οποίος στο fashion concept μαγαζί του «Machine-A» φιλοξενεί ρούχα νέων σχεδιαστών.
Φυσικά, ερωτήθηκε και για την άποψή του σχετικά με το στυλ και τη μόδα και απάντησε: «Θεωρώ stylish κάποιον που τσαλακώνεται. Μπορεί να φοράει ένα τζιν κι ένα T-shirt και το βλέμμα του να τον κάνει stylish».