Γιώργος Πυρπασόπουλος: «έχω ζήσει την απόλυτη θλίψη»

Μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει περάσει περιόδους κατάθλιψης. «Είναι φυσιολογικό να περνάς κάποιες στιγμές στις οποίες δεν είσαι καλά, είτε έχεις μια κατάθλιψη, είτε είσαι χαρούμενος, είτε οτιδήποτε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως έχει δεχθεί την απόρριψη από μια γυναίκα και έχει κλάψει.

Παράλληλα, ο Γιώργος μίλησε και για τις καταχρήσεις που έκανε κατά την εφηβεία του, προσθέτοντας πως το βασικό είναι ότι δεν παρασύρθηκε. «Πολύς κόσμος περνά από αυτό το στάδιο. Το βασικό είναι να έχεις αρχές που θα σε κρατήσουν ώστε να μην σε πάρει η μπάλα. Οι προκλήσεις πάντα υπάρχουν και παντού. Οτιδήποτε περάσεις ή σε ακουμπήσει πρέπει να το αποφύγεις και να το προσπεράσεις», επεσήμανε.

«Δεν έχουμε πολύ κοντινή σχέση με τον Παπακαλιάτη. Γενικά, οι δουλειές δημιουργούν μια σχέση την περίοδο που δουλεύεις. Όταν τελειώνει η συνύπαρξη στη δουλειά, ο καθένας έχει τα δικά του πράγματα να ασχοληθεί», είπε σε άλλο μέρος της συνέντευξής του ο ηθοποιός.

Στη σκηνή του θεάτρου εμφανίζεται με το εσώρουχο, ωστόσο, ο ίδιος μάλλον δεν κομπλάρει. «Πικάντικο είναι αυτό; Πικάντικο θα ήταν κάτι χωρίς εσώρουχο. Εδώ ένα περιοδικό να ανοίξεις βλέπεις χωρίς εσώρουχα κόσμο», ήταν το σχόλιό του.

Σχολιάζοντας το τηλεοπτικό τοπίο, ο ηθοποιός υποστήριξε πως «ήτανε σαλάτα και τώρα έχει γίνει πιο πολύ», χαρακτήρισε τα τούρκικα σίριαλ ως «φθηνή και εύκολη λύση» που δεν τον βρίσκουν σύμφωνο, ενώ συμπλήρωσε πως η κρίση έκανε τα πράγματα να ισορροπήσουν καθώς υπήρχε υπερπληθώρα παραγωγών.