Διάσημα ζευγάρια με διαφορά ύψους

Όταν η γυναίκα είναι πιο ψηλή από τον άντρα
Οι περισσότεροι από τους άντρες που ακολουθούν είναι διάσημοι και διακεκριμένοι στον επαγγελματικό τους χώρο. Εκτός όμως από αυτό, έχουν και ένα ακόμη κοινό στοιχείο: συζύγους ή συντρόφους, λίγο ή και πολύ, ψηλότερες από εκείνους.

Μικ Τζάγκερ-Λόρεν Σκοτ
Γνωστός για τις αναρίθμητες ερωτικές του συντρόφους, ο Μικ Τζάγκερ, ύστερα από τους δύο γάμους που έκανε και τα εφτά παιδιά που απέκτησε από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, βγαίνει σήμερα με τη σχεδιάστρια μόδας Λόρεν Σκοτ. Η διαφορά ύψους δεν είναι βέβαια η μόνη που έχουν, μιας και ο διάσημος ροκάς περνάει τη σχεδιάστρια κατά 24 ολόκληρα χρόνια.

Ροντ Στιούαρτ-Πένι Λάνκαστερ
Άλλο ένα μέλος των θρυλικών Rolling Stones. Τα κοινά στοιχεία ανάμεσα σε αυτόν και τον Μικ Τζάγκερ είναι αρκετά: Ο Στιούαρτ έχει επίσης αποκτήσει εφτά παιδιά, και η σημερινή του τρίτη σύζυγος, Πένι Λάνκαστερ, είναι πολλά χρόνια μικρότερή του και αρκετούς πόντους ψηλότερη.

Τομ Κρουζ-Κέιτι Χολμς
«Τώρα μπορώ επιτέλους να φοράω τακούνια» είχε δηλώσει χαιρέκακα η πρώτη του σύζυγος, Νικόλ Κίντμαν, μετά το χωρισμό τους. Όμως εκείνος μάλλον δεν στεναχωρήθηκε πολύ από τη συγκεκριμένη δήλωση και έτσι λίγο αργότερα παντρεύτηκε την επίσης ψηλότερή του, Κέιτι Χολμς. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η Κέιτι επιλέγει να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με ψηλά τακούνια, κάνοντας τη διαφορά ύψους ανάμεσά τους ιδιαίτερα εμφανή.

Νικολά Σαρκοζί-Κάρλα Μπρούνι
Ο πρόεδρος της Γαλλίας είναι αρκετά πιο κοντός από τη δεύτερη σύζυγό του, Κάρλα Μπρούνι, και δεν φαίνεται να είναι και πολύ άνετος με αυτό. Δεν είναι λίγες οι φορές που φωτογραφίες από επίσημες εμφανίσεις του ζευγαριού έχουν προκαλέσει γέλιο, μιας και ο Σαρκοζί προσπαθεί με διάφορα μέσα (προσθέτοντας μικρά τακούνια στα παπούτσια του ή με το να σηκώνεται στις μύτες για τη λήψη της φωτογραφίας) να μη δείχνει πιο κοντός από εκείνη. Όμως και η Κάρλα κάνει ό,τι μπορεί: Από τότε που έγινεΠρώτη Κυρία της Γαλλίας, έχει ξεχάσει τι σημαίνει ψηλοτάκουνο παπούτσι και εμφανίζεται σχεδόν παντού με μπαλαρίνες.

Ρόμαν Πολάνσκι-Εμανουέλ Σενιέ
Ο πολυτάλαντος και βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός και παραγωγός Ρόμαν Πολάνσκι, έπειτα από μια ταραχώδη προσωπική ζωή (η πρώτη του σύζυγος δολοφονήθηκε άγρια και μερικά χρόνια αργότερα ο ίδιος κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση μιας 13χρονης) παντρεύτηκε τελικά την αρκετά νεότερη και ψηλότερη από εκείνον, Εμανουέλ Σενιέ.

Τζάνετ Τζάκσον-Ζερμέν Ντουπρί
Η γνωστή τραγουδίστρια και ο ράπερ είναι μαζί από το 2002 και εκτός από ζευγάρι έχουν υπάρξει και συνεργάτες. Πάντως, αυτό που τραβάει περισσότερο την προσοχή σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση είναι η διαφορά ύψους τους.

Ίθαν Χοκ-Ούμα Θέρμαν
Το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, όμως υπήρξαν παντρεμένοι από το 1998 μέχρι το 2004. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και βέβαια όλοι θυμούνται πως η Θέρμαν ήταν αρκετά πιο ψηλή από τον Χοκ.

Γιώργος Πυρπασόπουλος-Μόνικα Μακσέιν
Η πανύψηλη σύζυγος του ηθοποιού κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε τους εμφάνιση. Πάντως, εκείνος κάθε άλλο παρά προβληματισμένος φαίνεται από το γεγονός ότι η γυναίκα του είναι τόσο ψηλή. Μάλλον το χαίρεται κιόλας.

Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους-Φάνης Μουρατίδης
Ένα από τα πιο χαμηλών τόνων ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ:γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του σίριαλ «Μπαμπά Μην Τρέχεις» και σε χρόνο ρεκόρ παντρεύτηκαν, απέκτησαν ένα αγοράκι και σήμερα η Άννα-Μαρία είναι ήδη έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Η διαφορά ύψους τους δεν είναι μεγάλη, γίνεται όμως εμφανής όταν η Άννα-Μαρία φοράει ψηλά τακούνια.