Κάιλι Μινόγκ: Υπερασπίστηκε το «προκλητικό» της κλιπ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο, η ποπ σταρ υπεραμύνθηκε του video clip της για το τραγούδι “All The Lovers” η προβολή του οποίου έχει απαγορευθεί σε κάποιες χώρες, ενώ σε άλλες θεωρήθηκε «προκλητικό».

Το video clip που δείχνει την τραγουδίστρια στην κορυφή μιας ανθρώπινης πυραμίδας ημίγυμνων ανδρών και γυναικών που φιλιούνται μεταξύ τους. «Είναι σέξι αλλά είναι πολύ συγκινητικό και αισθησιακό και το κεντρικό μήνυμα είναι η αγάπη» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Κάιλι Μινόγκ.
Αναπτύσσοντας σε πιο ευρεία κλίμακα την έννοια της αγάπης, η Αυστραλή ερμηνεύτρια ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τη στήριξή τους στον προσωπικό της αγώνα ενάντια στον καρκίνο του στήθους. «Είχα πολλή υποστήριξη από όλο τον κόσμο. Υποστήριξη που δεν έβλεπα, δεν άκουγα αλλά την ένιωθα. Ξέρω ότι ακούγεται κάπως μεταφυσικό αλλά σε τέτοιες καταστάσεις χρειάζεσαι όλη τη θετική ενέργεια που μπορείς να έχεις και ένιωσα πραγματικά τις θερμές ευχές των ανθρώπων» αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη η διάσημη τραγουδίστρια.