Έλον Μασκ: Έκανε κρουαζιέρα στη Δήλο με σκάφος 5 εκατ. ευρώ

Εντυπωσίασε με την απλότητά του

Κρουαζιέρα στη Δήλο με πολυτελές γιοτ έκανε ο Έλον Μασκ, που βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο. Ο ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX, σύμφωνα με το Mykonos Live TV, νοίκιασε τη θαλαμηγό Zeus, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα σκάφη του νησιού με αξία που αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ για 7.000 ευρώ την ημέρα και πραγματοποίησε μονοήμερη εξόρμηση στο ιερό νησί του Απόλλωνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο κέρδισε τις εντυπώσεις και με την απλότητα, την ευγένεια αλλά και τις γνώσεις του και όπως φαίνεται στο βίντεο, ήταν ντυμένος με μαύρο σορτς και λευκό T-shirt και δεν φορούσε ρολόι. 

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας δεν ασχολήθηκε καθόλου με το κινητό του τηλέφωνο ούτε το πήρε μαζί του όταν αποβιβάστηκε στον αρχαιολογικό χώρο. Πολύ θετικά σχολιάστηκε και το γεγονός ότι ο Musk γνώριζε την ιστορία της Δήλου. Όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του έχουν να λένε για το πόσο ευγενικός ήταν.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δοκίμασε εν πλω τα εκλεκτά πιάτα που είχαν ετοιμάσει οι για τον καλεσμένο τους δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στο φρέσκο ψάρι, τις γαρίδες και το καλαμάρι.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα του Mykonos Live TV από την επιβίβαση του Elon Musk στην πολυτελή θαλαμηγό τύπου Leopard που τον μετέφερε στη Δήλο.