Άγνωστοι προορισμοί της Ελλάδας

Η Ελλάδα μας είναι αναμφισβήτητα μια όμορφη χώρα, Με μεγάλη ποικιλία από τοπία, υπέροχες περιοχές και νησιά που αξίζει να επισκεφθείτε. Τα μέρη είναι τόσα πολλά που μια ζωή δεν είναι ποτέ αρκετή για να τα δείς όλα.
Για αυτό το λόγο ο καλύτερος τρόπος είναι να επιλέξετε κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο όπως το Kalidoni Travel με επαγγελματίες ταξιδιωτικούς οδηγούς που θα σας πάνε στα καλύτερα μέρη. Παρακάτω σας έχουμε μια λίστα από θαυμάσια μέρη που είναι λιγότερο γνωστά και αξίζουν σίγουρα μια επίσκεψη.




Πυργί, Χίος
Το μεγαλύτερο από τα 24 μαστιχοχώρια, γνωστό για την παραγωγή μαστίχας. 
Το Πυργί είναι ένας υποτιμημένος προορισμός. 
Τα χωριά του χτίστηκαν κατά τον Μεσαίωνα έχουν διατηρηθεί προσεκτικά και τα μοναδικά διακοσμητικά στοιχεία του είναι κάποια από τα πράγματα που αξίζει να δει κανείς. 
Τα ασπρόμαυρα μοτίβα διαφόρων σχημάτων στις προσόψεις των σπιτιών και των κτιρίων το καθιστούν ένα γραφικό προορισμό. Με τα στενά δρομάκια, την εξαίσια αρχιτεκτονική και τη χαλαρή ατμόσφαιρα, το Πυργί είναι πραγματικά ένα γοητευτικό χωριό που πρέπει να εξερευνήσετε.

Γομάτι, Λήμνος
Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Αιγαίου, η Λήμνος είναι μαγευτική. Λίγοι γνωρίζουν ότι αυτό το νησί είναι το σπίτι της μοναδικής ερήμου της Ευρώπης σε μια περιοχή που ονομάζεται Γομάτι. 
Η έκταση των επτά εκταρίων χαρακτηρίζεται από αμμόλοφους που αλλάζουν διαρκώς σύμφωνα με την κατεύθυνση του ανέμου. 
Η έρημος φιλοξενεί επίσης μια πανέμορφη χλωρίδα που αποτελείται από λευκά κρίνα και πλούσια βλάστηση.

Ποταμός Αχέροντας, Πάργα, Ήπειρος
Στην πανέμορφη περιοχή της Ηπείρου, βρίσκεται ο ποταμός Αχέροντας, σε μια περιοχή εκπληκτικής ομορφιάς. 
Ευλογημένη με καθαρό νερό, ο ποταμός βρίσκεται κοντά στο χωριό Γλυκή και, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ήταν ένας από τους πέντε ποταμούς του Άδη, του κάτω κόσμου. 
Ο ποταμός περνάει μέσα από τα τέλεια φαράγγια και τους επιβλητικούς καταρράκτες, δημιουργώντας ένα θαυμάσιο τοπίο που θα θέλετε να χαθείτε μέσα του για πάντα. 

Σκιάδι, Κίμωλος
Γνωρίζατε ότι το μικρό νησί της Κιμώλου, κοντά στη Μήλο, είναι το σπίτι των εξω-παγκόσμιων γεωλογικών σχηματισμών; 
Οι ντόπιοι το καλούν ένα από τα πιο εντυπωσιακά μέρη καθώς το Σκιαδί μοιάζει με πέτρινο μανιτάρι. 
Αυτός ο μοναδικός σχηματισμός βρίσκεται στη μέση μιας κοιλάδας και είναι ένα θαυμάσιο θέαμα.