Porsche, 200 χιλ.δολ από την Αμάλ στον Κλούνεϊ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έγινε 54 χρόνων, και τα διεθνή Μέσα έχουν πάρει φωτιά! Για όλα φταίει η Αμάλ και το δώρο της, που προφανώς για εκείνη είναι απλό και συμβολικό, μία Porsche 911 GT3 RS! 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Design and Trend ο δυο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι πλέον ιδιοκτήτης ενός ολοκαίνουργιου, πανάκριβου αυτοκινήτου, έχοντας ήδη κάνει τις προηγούμενες μέρες test drive. Η 37χρονη δικηγόρος , σύμφωνα με το δημοσίευμα, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αντικατασταθεί η αγαπημένη Porche 911 του συζύγου της, με το καινούριο μοντέλο, το οποίο δεν έχει διατεθεί ακόμα στην αγορά. 

Αυτός θα είναι ίσως ο πρώτος που θα παραλάβει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, από την εταιρία.
Η τιμή του αυτοκινήτου είναι 135 χιλιάδες βρετανικές λίρες, δηλαδή 205 χιλιάδες δολάρια. «Ο Τζορτζ λατρεύει το αυτοκίνητό του. είναι από τους ανθρώπους που θέλει ένα γρήγορο και με στιλ αυτοκίνητο. Το συγκεκριμένο τα έχει και τα δυο», λέει άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον για τον σταρ, που είναι κάτοχος μία λευκής και κόκκινης Chevrolet Corvette του 1959.

«Η Αμάλ έψαχνε για το σωστό αυτοκίνητο για εκείνον, ώστε να αντικατασταθεί η μαύρη Porsche 911, με ένα πολύ γρηγορότερο αυτοκίνητο», δηλώνει πηγή από το περιβάλλον τους και συμπληρώνει: «το έχει ήδη οδηγήσει σε test drive».

Εκτός από το πανάκριβο αυτοκίνητο η Αλαμουντίν, όπως γράφεται, του αγόρασε και ένα μηχάνημα για να φτιάχνει smoothies ,αφού ο Κλούνεϊ έχει εμμονή με τους χυμούς, την οποία απέκτησε μετά από το χειρουργείο που έκανε στο λαιμό του.