Απίστευτη καταγγελία: Αστυνομικός έβγαλε το όπλο του και απείλησε πολίτες!

Ένορκη Διοικητική Έκδοση έχει ξεκινήσει η Ελληνική Αστυνομία μετά τις καταγγελίες για έναν αστυνομικό ο οποίος λέγεται πως έβγαλε το περίστροφό του και απείλησε συμμετέχοντες σε εκδήλωση στο Αιγάλεω.

Όπως δημοσιεύθηκε ση ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου ο συγκεκριμένος είναι ειδικός φρουρός που υπηρετεί στον Πειραιά, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία, ένας μοτοσικλετιστής με ξυρισμένο κεφάλι και μπλούζα «πιτ μπουλ» βρέθηκε στον σταθμό του Αιγάλεω στην πλατεία Εσταυρωμένου την ώρα που τελείωνε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Με το κινητό του άρχισε να καταγράφει τις πινακίδες των ατόμων που εκείνη την ώρα έφευγαν με τα αυτοκίνητά τους.

Οι συγκεντρωμένοι τον αντιλήφθηκαν και τού ζήτησαν τον λόγο. Στην αρχή ήταν επιθετικός, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να σκιστεί η μπλούζα του, την οποία και έβγαλε.

Για να αποφύγει το πλήθος, ο ημίγυμνος άνδρας άφησε τη μηχανή του, έβγαλε ένα περίστροφο από την «μπανάνα» του και φωνάζοντας ότι είναι αστυνομικός μπήκε τρέχοντας μέσα σε παρακείμενο σούπερ μάρκετ, όπου και έβγαλε τις σφαίρες από το περίστροφό του.

Εξω από το μαγαζί συγκεντρώθηκε κόσμος. Σε λίγο, στην πλατεία έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, που τελικά «φυγάδευσαν» τον συνάδελφό τους.

Την καταγγελία αναμένεται να ερευνήσει τώρα το αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο μέρες, σε δήλωσή του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης είχε τονίσει ότι όποιος αστυνομικός εκδηλώνει ρατσιστική ή φασιστική συμπεριφορά θα αποτάσσεται από το Σώμα.