Clooney – Di Caprio «χτίζουν» κορμί με χάπια αδυνατίσματος!

Ο βετεράνος ηθοποιός George Clooney και ο καρδιοκατακτητής Leonardo Di Caprio! Δύο από τα πιο «δυνατά» ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου έχουν γίνει διάσημα σε όλο τον κόσμο τόσο για τις υποκριτικές τους ικανότητες, όσο και για την αψεγάδιαστη και αρρενωπή εξωτερική τους εμφάνιση. Ναι, η φύση κάνει θαύματα αλλά όπως αποκαλύπτει η Daily Mail τα σφριγηλά κορμιά των αγοριών αυτών «χτίζονται» με ισχυρά κοκτέιλ χαπιών αδυνατίσματος που κάνουν θραύση στο εξωτερικό!

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα η ξένη εταιρεία Meratol ξεπουλάει από τη διαφήμιση που έχει γίνει γύρω από τα περίφημα χάπια, τα οποία φέρονται να χρησιμοποιούν οι δυο σταρ του Χόλιγουντ. Τους τελευταίους δυο μήνες μάλιστα, στη Μ. Βρετανία το προϊόν πούλησε 25,000 μπουκάλια.

Τα συγκεκριμένα χάπια είναι φτιαγμένα από φύλλα κάκτου, φύκια και φραγκόσυκα, με την εταιρεία να ισχυρίζεται ότι το κοκτέιλ αυτό σπιντάρει τον μεταβολισμό και καίει το λίπος.

Στις διάσημες κυρίες, φανατικές θαυμάστριες των χαπιών, συμπεριλαμβάνεται και η σέξι Eva Longoria, ωστόσο το αξιοσημείωτο εδώ είναι η δήλωση της εταιρείας Meratol, σύμφωνα με την οποία οι πωλήσεις του σκευάσματος (το οποίο διατίθεται στην αγορά εδώ και έξι χρόνια) εκτοξεύτηκαν στα ύψη από τη στιγμή που μαθεύτηκε ότι ο Clooney είναι φανατικός αγοραστής.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι το 74% των συνολικών πωλήσεων της Meratol αντιστοιχεί πλέον σε αντρικό πληθυσμό, το συμπέρασμα που βγάζουμε εδώ είναι ότι ναι, και οι άντρες έχουν τα μυστικά ομορφιάς τους κι ας μην τα λένε…