Cindy Crawford: Χώρισα με τον Richard Gere λόγω διαφοράς ηλικίας

H Cindy Crawford ήταν μόλις 25 ετών όταν παντρεύτηκε τον Richard Gere
Για το διαζύγιο της με τον γοητευτικό σταρ του κινηματογράφου Richard Gere μίλησε σε συνέντευξή της στην Oprah Winfrey, η Cindy Crawford.


Το ζευγάρι χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου και όπως δήλωσε η Cindy βασικός λόγος ήταν η διαφορά ηλικίας καθώς εκείνη ήταν μόλις 25 ετών όταν τον παντρεύτηκε και εκείνος ήδη 42.

«Πιστεύω ότι μία γυναίκα στα 20 της αρχίζει να στέκεται στα πόδια της, να αισθάνεται το κουράγιο της και να αντιλαμβάνεται τις εσωτερικές της δυνάμεις. Και είναι δύσκολο να αλλάξεις σε μία σχέση γιατί μπορεί να σε περιμένει κάπως και ξαφνικά να δει ότι δεν είσαι αυτό που νόμιζε» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Νομίζω ότι ήμουν πιο πρόθυμη στα 22 να πω εντάξει, θα ακολουθήσω αλλά όταν το βιώνεις αυτό στην πορεία λες, εντάξει να ακολουθώ αλλά θέλω και να ηγούμαι μερικές φορές και να στέκομαι στο πλάι κάποιες άλλες».

Παρόλα αυτά η Cindy Crawford θεωρεί τον γάμο της με τον Gere ως ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της, ενώ τον χαρακτηρίζει σαν έναν πολύ ενδιαφέρων και έξυπνο άνθρωπο.

Μετά τον χωρισμό η Cindy Crawford συνέχισε τη ζωή της και παντρεύτηκε τον Rande Gerber, με τον οποίο έχουν δύο παιδιά.