«Η Whitney Houston δολοφονήθηκε από εμπόρους ναρκωτικών»

Ένα βίντεο-σοκ το οποίο αποδεικνύει ότι η διάσημη τραγουδίστρια Whitney Houston δολοφονήθηκε, διατείνεται ότι έχει στην κατοχή του και παρέδωσε στο FBI, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ στο Χόλιγουντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Σύμφωνα με όσα είπε ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Paul Huebl στο βίντεο απεικονίζονται δύο άγνωστοι άντρες και μεγαλέμποροι ναρκωτικών να σκοτώνουν τη ντίβα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι οι άντρες εθεάθησαν στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε η Houston, το Beverly Hilton, και σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να παραλάβουν χρήματα που τους χρωστούσε η τραγουδίστρια για ναρκωτικά που είχε λάβει και τα οποία άγγιζαν το ποσό του 1,5 εκατ. δολαρίων.
Πρόσθεσε ακόμη ότι μία ημέρα πριν από τον θάνατό της, η τραγουδίστρια παρέλαβε μία μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στο δωμάτιό της.

Στις 11 Φεβρουαρίου, την ημέρα του θανάτου της, η Αμερικανίδα σταρ είχε μένει μόνη της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για 45 λεπτά. Ο Huebl ισχυρίζεται ότι εκείνα τα λεπτά ήταν που οι έμποροι ναρκωτικών «τρύπωσαν» μέσα στο δωμάτιο, τη σκότωσαν, και όπως λέει, έχει τα στοιχεία και μπορεί να το αποδείξει.
Επίσης, διαφωνεί με την απόφαση του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, ο οποίος απεφάνθη ότι ο θάνατος της σταρ ήταν «ατύχημα».

«Το σώμα της Whitney φέρει κλασικά σημάδια άμυνας, τα οποία θα μπορούσαν να έχουν προκύψει την ώρα που πάλευε για τη ζωή της» λέει ο ντετέκτιβ, ο οποίος δεν αποκαλύπτει ποιος τον πρσέλαβε για να κάνει τη σχετική έρευνα.
ethnos