Μετά το Δαφνί στον Ερυθρό Σταυρό μεταφέρθηκε ο Λαυρεντιάδης

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την πολύωρη απολογία του, ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος νοσηλευόταν, φρουρούμενος στον «Ευαγγελισμό» και αργά το βράδυ της Παρασκευής, μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής,στο Δαφνί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και καθώς δεν εντοπίστηκε παθολογικό πρόβλημα κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο Δαφνί.
Oι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν πως δεν συντρέχει κανένας λόγος για την παραμονή του στη ψυχιατρική κλινική. Έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λαυρεντιάδης θα παραμείνει τη νύχτα στον Ερυθρό Σταυρό και το πρωί θα κριθεί που θα μεταχθεί.

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης απολογήθηκε ενώπιον της 2ης Ειδικής Ανακρίτριας, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου εισήχθη χθες Πέμπτη, μετά τη σύλληψή του, για την υπόθεση των επισφαλών δανείων που χορήγησε η PROTON Bank σε εταιρείες συμφερόντων του.

Η ανακρίτρια της υπόθεσης μετέβη στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύόταν o κατηγορούμενος επιχειρηματίας, ενώ αργότερα ενώπιον της θα μεταχθούν οι τρεις συγκατηγορούμενοι του Λαυρεντιάδη που συνελήφθησαν μετά από ένταλμα ως ύποπτοι φυγής, οι οποίοι αναμένεται να λάβουν προθεσμία για την λογοδοσία τους.