Το σχόλιο για τις ρώγες της Aniston!

Είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια και έτσι ακόμη και όταν τα λένε μπροστά από μία κάμερα, είναι σα να μην υπάρχει κανείς γύρω τους. Ο λόγος για τη διάσημη ηθοποιό, Jennifer Aniston, και τη δημοσιογράφο, Chelsea Handler.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Handler, όπου η Aniston μίλησε μεταξύ άλλων για τον αγαπημένο της, Justin Theroux και την πρόταση γάμου που της έκανε. Ωστόσο, για άλλο θέμα και όχι για τα προσωπικά της η δημοφιλής ηθοποιός έγινε «κόκκινη» σαν το παντζάρι.

Η πολύ καλή της φίλη, σε παιχνιδιάρικο ύφος είπε προς το κοινό: «Όταν η Jen έρχεται στην εκπομπή, πάντα οι ρώγες της είναι πολύ, πολύ έντονα τονισμένες. Όχι, όμως, σήμερα, δε μπορώ να τις διακρίνω. Ωχ! Στην πραγματικότητα, μπορώ!».

Κατακόκκινη η Aniston απάντησε: «Ω Χριστέ μου», κοιτάζοντας το στήθος της αντιλαμβανόμενη ότι η Chelsea είχε δίκιο, το οποίο και κάλυψε γρήγορα με χέρια της. Πάντως, η... ώρα της ντροπής δεν κράτησε και πολύ, ενώ το «κοκκίνισμα» διαδέχθηκε το κλάμα, αφού η Jennifer, δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν η καλή της φίλη είπε ότι εκείνη και ο Justin είναι ένα θαυμάσιο ζευγάρι.