Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ήταν τέσσερα χρόνια με παντρεμένο

Για την ερωτική σχέση που διατηρούσε επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια με παντρεμένο, χωρίς όμως εκείνη να το γνωρίζει, μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ» η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Υπήρχαν σημάδια ότι είναι παντρεμένος, αλλά επειδή τον αγαπούσα πολύ δεν τα αντιλαμβανόμουν. Ομολογώ ότι το έκρυβε πολύ καλά. Δεν έμενε μόνιμα στην Ελλάδα, οπότε δεν μπορούσα να ξέρω τι μπορεί να έκανε σε μια άλλη χώρα. Όταν έμαθα την αλήθεια, δεν με είδε και δεν άκουσε για μένα ξανά. Αυτό θεωρώ ότι ήταν η μεγαλύτερη τιμωρία», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ».


Όσο για τις προτάσεις γάμου που της έχουν γίνει; Τρεις στον αριθμό! «Μου έχουν ζητήσει τρεις φορές μέχρι τώρα να παντρευτώ, αλλά δεν το έκανα γιατί δεν αισθανόμουν αυτό το κάτι. Για μένα ο γάμος είναι ιεροτελεστία. Δε με ενδιαφέρει απλά να παντρευτώ για να καλέσω τους φίλους μου και να χορέψουμε τσάμικο. Θέλω να το κάνω κάποια στιγμή - και αυτό δεν έχει σχέση με τα χαρτιά, αλλά με την ουσία της πράξης -να γίνει όταν νιώθω ότι είμαι απόλυτα ερωτευμένη», είπε η Πηνελόπη.

Παράλληλα, δε συγχωρεί την απιστία γιατί την ξενερώνει. «Όταν ξεκινάω μια σχέση, λέω πάντα ότι αν είναι να κάνεις κάτι προτιμώ να μην το μάθω. 
Αν τελικά το κάνεις, θέλω να προσέχεις για να μη με κολλήσεις τίποτα. 
Όταν δίνεις στον άλλον ελευθερία δεν θα σε απατήσει τόσο εύκολα. Αν όμως μάθω ότι με απάτησε, δεν τον θέλω τον άλλον δίπλα μου».