Ο Μπαλοτέλι ξανά με την Ραφαέλα Φίκο

Ζητά να σεβαστούν την προσωπική του ζωή
Με μία ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους θαυμαστές του ότι δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με την Ραφαέλα Φίκο εξέδωσε ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο Ιταλός στράικερ χώρισε για μεγάλο χρονικό διάστημα με το γνωστό μοντέλο, ύστερα από την αποκάλυψη ότι εκείνη είναι έγκυος και ο διεθνής άσος επιθυμεί να γίνει τεστ DNA. 

Μετά από πολλά «επεισόδια» στον Τύπο, ο 22χρονος παίκτης δείχνει να έχει καταλάβει το λάθος του και θέλει να στηρίξει την Ιταλίδα καλλονή σε αυτή την ιδιαίτερη για εκείνη στιγμή.

«Έχω αποφασίσει να είμαι ξανά με την Ραφαέλα Φίκο. Το τεστ DNA για την πατρότητα του παιδιού δεν έχει πραγματοποιηθεί και δεν έχει να κάνει με την απόφασή μου αυτή. Σε κάθε περίπτωση, θα ζητούσα τη διενέργεια αυτού του τεστ με την κάθε κοπέλα, όχι μόνο με την Ραφαέλα. Λυπάμαι για όσα έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών και πάνω από όλα για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας», αναφέρει ο Μπαλοτέλι και συνεχίζει:

«Ζητώ για άλλη μία φορά από όλους εσάς να σεβαστείτε την προσωπική μας ζωή και θα παραμένει έτσι η κατάσταση, αφού είναι κάτι που έχουμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον. Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω δηλώσεις ή συνεντεύξεις».