Τα κορίτσια της Ολυμπιάδας που βγήκαν από τα ρούχα τους

Αυτά τα κορίτσια θα ανάψουν φωτιές στο Λονδίνο, καθώς είναι οι πιο σέξι αθλήτριες από όλο τον κόσμο που λαμβάνουν μέρος στην 30η Ολυμπιάδα.
 Είναι ερωτικές, με αναμφισβήτητα καλλίγραμμα κορμιά, αλλά και τολμηρές, καθώς δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν όπως τις γέννησε η μανούλα τους. Και, σίγουρα, όλες τους είναι εντυπωσιακές και ανεβάζουν την θερμοκρασία στα γήπεδα και τα τερέν! Ας τις γνωρίσουμε καλύτερα:

Leryn Franco,Παραγουάη, ακόντιο
Η πιο σέξι αθλήτρια των προηγούμενων Ολυμπιακών αγώνων, εκτός από πρωταθλήτρια στο ακόντιο είναι και μοντέλο και, μάλιστα, είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία Miss Universe 2006. Μελαχρινή και πολύ εντυπωσιακή, αναμένεται να ταράξει τα νερά στο Λονδίνο, αν και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κατακτήσει ένα ολυμπιακό μετάλλιο.


Daniela Hantuchova, Σλοβακία, τένις
Η 29χρονη τενίστρια από την Σλοβακία μέχρι πρόσφατα ήταν μία ακόμη αθλήτρια, χωρίς να μας έχει αποκαλύψει τον σέξι εαυτό της. Το πρόσφατο εξώφυλλό της, όμως, στο Body Issue 2012 του ESPN ανέβασε τις μετοχές της όμορφης Σλοβάκας στα ύψη και την έκανε να αποκτήσει θαυμαστές, ακόμα και έξω από τα τερέν.


Francesca Piccinini, Ιταλία, βόλεϊ
Η γειτονική μας Ιταλία δεν θα μπορούσε να μην έχει μία εκπρόσωπο ανάμεσα στις πιο σέξι αθλήτριες. Για την ακρίβεια η Francesca Piccinini είναι η πιο σέξι Ιταλίδα αθλήτρια. Στα 33 της, έχει συμμετάσχει ήδη σε τρεις Ολυμπιάδες και έχει κερδίσει αναρίθμητα μετάλλια σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Αν και οι άντρες τη θυμούνται κυρίως από το γυμνό ημερολόγιό της για το Max το 2004.


Luciana Aymar, Αργεντινή, χόκεϊ επί χόρτου
Η πρωταθλήτρια του χόκεϊ είναι γνωστή για την ευχέρειά της με τις τριπλές, γι’αυτό το λόγο και συχνά οι συμπατριώτες της την συγκρίνουν με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ είναι και η μοναδική αθλήτρια που έχει ψηφιστεί επτά φορές καλύτερη στον κόσμο. Στα 32 της έχει χορτάσει τόσο από διακρίσεις, όσο και από την εκτίμηση των αντρών συμπατριωτών της.


Hope Solo, ΗΠΑ, ποδόσφαιρο
Η τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ είναι το καμάρι των συμπατριωτών της, που την επευφημούν στους αγώνες. Ενώ,τα αντρικά περιοδικά παρακαλάνε την εντυπωσιακή αθλήτρια να δεχτεί να κάνει φωτογράφηση αντίστοιχη με αυτή του ESPN Body Issue του 2011.


Susan Francia, ΗΠΑ, κωπηλασία
Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια στην κωπηλασία δεν είναι σίγουρα από τις συνηθισμένες καλλονές, ούτε έχει τις κατάλληλες αναλογίες για μοντέλο. Έχει ύψος 1,90 και βάρος 80 κιλά, χωρίς ίχνος, σχεδόν, λίπους. Η, γεννημένη στην Ουγγαρία, κάτοχος χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου στο Πεκίνο, όμως, είναι σέξι με έναν δικό της, ιδιαίτερο τρόπο.


Dominika Cibulkova, Σλοβακία, τένις
Μόλις 23 χρονών, αλλά πολύ εντυπωσιακή και σέξι, η Σλοβάκα τενίστρια δεν έχει φτάσει ποτέ πάνω από την 12η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, παρ’ όλα αυτά είναι ιδιαίτερα γνωστή και δημοφιλής. Προφανώς, η νεαρή Dominica νιώθει πολύ άνετα με το σώμα της, καθώς δεν διστάζει να βγάλει τα ρούχα της, ακόμη και για κάτι τόσο απλό όσο μια συνέντευξη σε μια τοπική Σλοβάκικη εφημερίδα.


Victoria Pendleton, Μεγ. Βρετανία, ποδηλασία
Η εντυπωσιακή μελαχρινή που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, έχει συνηθίσει τους συμπατριώτες της σε προκλητικές εμφανίσεις. Η 32χρονη Βρετανίδα πόζαρε για το περιοδικό GQ, κόβοντας την ανάσα και αποκαλύπτοντας το άψογο κορμί της. Η ίδια, όπως λέει, νιώθει άνετα με τις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις. «Έχω κάνει μερικές σέξι φωτογραφήσεις. Μου έχουν πει ότι έχω ωραία οπίσθια. Άλλωστε, αγωνίζομαι με εφαρμοστή στολή, οπότε, πραγματικά, ποια είναι η διαφορά;» λέει η Βρετανίδα πρωταθλήτρια.


Lolo Jones, ΗΠΑ, 100 μέτρα εμπόδια
Και, όμως, η Αμερικανίδα αθλήτρια του στίβου, αν και έδειξε τα κάλλη της σε εκατομμύρια άντρες, έχει δηλώσει ότι είναι παρθένα! Η 29χρονη πρωταθλήτρια ανέφερε, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο HBO, «Το να διατηρήσω την παρθενιά μου είναι δυσκολότερο από το να προετοιμαστώ για τους Ολυμπιακούς ή να αποφοιτήσω από το κολέγιο».