O Σάκης Ρουβάς Σε καλύτερη φόρμα από ποτέ: Ποιο είναι το μυστικό του;

Στα 40 του, ο Σάκης Ρουβάς όχι μόνο παραμένει σέξι, αλλά το σώμα του είναι καλύτερο από ποτέ. Ο προσωπικός του γυμναστής, Δημήτρης Μώρος, αποκάλυψε στο περιοδικό «So Simple» της εφημερίδας Έθνος το μυστικό του.
Όπως εξήγησε ο Δημήτρης Μώρος, το πρόγραμμα γυμναστικής του Έλληνα σταρ είναι βασισμένο στο CrossFit, μια μέθοδο προπόνησης που συνδυάζει ασκήσεις εμπνευσμένες από εκείνες της ενόργανης γυμναστικής, της άρσης βαρών και του στίβου: «Το πρόγραμμα του Σάκη, σύμφωνα με τις αρχές του CrossFit, είναι διαφορετική πρόκληση σε κάθε προπόνηση. 

Δεν κάνει ποτέ τις ίδιες ακριβώς ασκήσεις με την προηγούμενη φορά, τόσο για να έχει πιο άμεσο αποτέλεσμα στο σώμα του, όσο και για να είναι πιο ενδιαφέρον για τον ίδιο», λέει ο Δημήτρης Μώρος.
Έτσι, συνδυάζοντας τρέξιμο, ποδήλατο ή σκοινάκι, με ασκήσεις όπως το μονόζυγο, οι προβολές και τα push ups αλλά και με ασκήσεις από την άρση βαρών, σε έντονες προπονήσεις με χρονομέτρηση, δύο μόνο φορές την εβδομάδα, ο Σάκης Ρουβάς έχει καταφέρει να είναι στην καλύτερή του φυσική κατάσταση.