Κριστιάνο Ρονάλντο: Χρυσός σκόρερ και γυναικάς

 Τα κατορθώματα του Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα στον αγωνιστικό χώρο μοιάζουν εξωπραγματικά. Ο Πορτογάλος σκοράρει ακατάπαυστα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ξεπεράσει τα εκατό γκολ με τη φανέλα της και προ ημερών παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι για την περασμένη περίοδο χάρις στα σαράντα ένα γκολ που πέτυχε.

Φέτος, συνεχίζει να σκοράρει με τον ίδιο ρυθμό ευελπιστώντας πως οι τίτλοι δεν θα αργήσουν να έρθουν για τους «μερένχες». Εκτός αγωνιστικού χώρου, ο Ρονάλντο είναι από τους πιο τυχερούς άνδρες στον κόσμο, με αμέτρητες κατακτήσεις αλλά και με παρεξηγημένη προσωπικότητα. 

«Είναι μια επιβράβευση για ολόκληρη την Πορτογαλία. Θέλω να μοιραστώ αυτό το τρόπαιο με τους συμπαίκτες μου, τον σύλλογο, τον πρόεδρο και όλους τους οπαδούς της Ρεάλ. Θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο στην οικογένειά μου, στον γιο και στην κοπέλα μου. Τους ευχαριστώ όλους» τόνισε ο 26χρονος άσος κατά την απονομή του βραβείου σε εκδήλωση που έγινε σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης.

Το μεγάλο στοίχημα για τον Ρονάλντο είναι να μετουσιωθούν τα γκολ του σε τίτλους για τη Ρεάλ, η οποία βλέπει την πλάτη της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, δώρισε στον κάθε συμπαίκτη του από ένα γυάλινο παπούτσι, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για το Χρυσό Παπούτσι που παρέλαβε. Η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμη, ο Ρονάλντο το γνωρίζει και οι φιλοδοξίες του δεν σταματούν στα ατομικά ρεκόρ.
Δύο θρύλοι του ποδοσφαίρου, ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο και ο Εουσέμπιο, υποκλίνονται στο ταλέντο του «CR7». «Ο Κριστιάνο είναι μόλις είκοσι έξι ετών. Εχει πολύ χρόνο ακόμα και πιστεύω ότι θα κερδίσει πολλά Χρυσά Παπούτσια ή Χρυσές Μπάλες στο μέλλον» δήλωσε ο συμπατριώτης του Εουσέμπιο και ο Ντι Στέφανο συμπλήρωσε: «Είναι ένα φαινόμενο. Τα πηγαίνει πολύ καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ας ελπίσουμε ότι θα μείνει για πολλά χρόνια σττην ομάδα. Είναι πρώτος αυτήν τη στιγμή και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο».

Το… σκοράρισμα για τον Ρονάλντο δεν περιορίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Αμετανόητος γυναικάς, με πολλές σχέσεις στο βιογραφικό του, με ένα εξώγαμο παιδί και με το σούπερ μοντέλο Ιρίνα Σάικ στην αγκαλιά του.
Ο Ρονάλντο εκπροσωπεί τον μετροσέξουαλ άνδρα, που του αρέσει να περιποιείται αρκετά τον εαυτό του, χωρίς όμως να χάνει την αυτοπεποίθησή του σε ό,τι αφορά το ωραίο φύλο. Οι γυναίκες τον λατρεύουν, οι γκέι το ίδιο και φυσικά ο ίδιος λατρεύει τον εαυτό του! Εχει κάνει αποτρίχωση σε όλο του το σώμα, του αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα, ξοδεύει μεγάλα ποσά σε είδη πολυτελείας και αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα.

Εκτιμάται πως από το κρεβάτι του έχουν περάσει πάνω από εκατό γυναίκες, οι περισσότερες μοντέλα, αν και τον τελευταίο καιρό ο Ρονάλντο μοιάζει να έχει βάλει φρένο. Φαίνεται πως η Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ κατάφερε να χαλιναγωγήσει τον ατίθασο Κριστιάνο, απόδειξη πως είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο.

Οσο καιρό αγωνιζόταν στην Αγγλία είχε γίνει ουκ ολίγες φορές εξώφυλλο σε γκέι περιοδικά, με τους Βρετανούς να αποθεώνουν τον Πορτογάλο για το στιλ του.
Ο περισσότερος κόσμος έχει την εντύπωση πως ο Ρονάλντο είναι ένας άνθρωπος εγωκεντρικός, νάρκισσος, νεόπλουτος και δεν δίνει δεκάρα για τίποτα. Ομως, δεν είναι ακριβώς έτσι.

Μέσα στο γήπεδο μοιάζει ασυμβίβαστος με την ήττα. Θέλει πάντα να δίνει το 101% των δυνατοτήτων του και να βοηθάει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της. Απωθημένο του βεβαίως είναι η διάκριση με την εθνική του ομάδα, η οποία δεν έχει έρθει ακόμα. Εκτός γηπέδου μοιάζει διαφορετικός.

Αγαπάει υπερβολικά την οικογένειά του και πολλές φορές έχει στηρίξει οικονομικά τις δύο αδελφές και τη μητέρα του. Εχασε τον πατέρα του το 2005 από πρόβλημα στο συκώτι λόγω αλκοόλ και θα άρχιζε και εκείνος το ποτό, αν δεν υπήρχε η μητέρα του να τον συνεφέρει.
Οι φιλανθρωπίες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά του και την περασμένη χρονιά βοήθησε τη γενέτειρά του Μαδέιρα προσφέροντας χρήματα στους κατοίκους της περιοχής που επλήγησαν από καταστροφικές πλημμύρες. Αν είναι «ρηχός» ως άνθρωπος ή όχι, αυτό θα το δείξει η πορεία της ζωής του. Το σίγουρο είναι πως ο Ρονάλντο είναι ένας χαρισματικός ποδοσφαιριστής, με ιδιαίτερη προσωπικότητα.