Η Γωγώ Φαρμάκη χρειάζεται ΑΜΕΣΑ αίμα ομάδας 0 αρνητικό

Ώρες αγωνίας περνά η Όλγα Φαρμάκη αφού η αδελφή της, Γωγώ, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ έχοντας δεχτεί σφαίρα από το όπλο του Αλέξανδρου Αγγλούπα! 

Η Γωγώ το πρωί της Παρασκευής, γύρω στις 9 βρισκόταν μαζί με την αδελφή της και τον επί χρόνια σύντροφο της Όλγας, Αλέξανδρο Αγγλούπα, στο σπίτι της Όλγας στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με τις καταθέσεις του Αγγλούπα και της Όλγας Φαρμάκης στο αστυνομικό τμήμα του Παλαιού Φαληρού, η Γωγώ Φαρμάκη και ο σύντροφος της αδερφής της βρίσκονταν στον έναν όροφο του σπιτιού.

Το όπλο εκπυρσοκρότησε τη στιγμή που οι δυο τους είναι κάπως αδιευκρίνιστο αν έπαιζαν μαζί του, όπως ειπώθηκε, με συνέπεια η άτυχη κοπέλα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ. Οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό τραύμα στο ισχίο, αν και άλλες πηγές αναφέρουν πως η Γωγώ Φαρμάκη έχει πληγωθεί σοβαρά στο στομάχι.

Στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ υπάρχει αυστηρή απαγόρευση, ύστερα από εντολή των γιατρών και είναι δύσκολο προς το παρόν να βγουν προς τα έξω περισσότερες πληροφορίες, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει κατατεθεί μήνυση από την Όλγα Φαρμάκη για λογαριασμό της αδερφής της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλ. Αγγλούπας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα μετά από δικογραφία σε βάρος του για παράνομη οπλοχρησία.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.