Γιάννης Αϊβάζης: «Όλο μας χωρίζουν με τη Μαρία»

Ο ηθοποιός, 33, μιλάει στο People για την επιχειρηματική του δραστηριότητα, το χάντμπολ, τη δική του ταινία, την κόρη του και το γάμο του με τη Μαρία Κορινθίου.

Άνοιξες δικό σου cafe. Προλαβαίνεις να αντεπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις σου;
Αποφάσισα να κουραστώ λίγο παραπάνω, στο πλαίσιο που να μπορώ να τα καταφέρνω. Δεν είναι εύκολο, γιατί, εκτός από τις προπονήσεις και το café, έχω και μια ταινία που ετοιμάζω. Tο σημαντικότερο κομμάτι στη ζωή μου, πάντως, είναι η οικογένειά μου, που θέλει κι εκείνη το χρόνο της.

Θα πρωταγωνιστείς; Η σύζυγός σου, η Μαρία Κορινθίου, θα πάρει μέρος;
Ναι, θα δουλέψουμε μαζί. Νομίζω ότι, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης και γάμου, ήρθε ο καιρός να παίξουμε μαζί. Είχα πει ότι αυτό θα συνέβαινε όταν οι συνθήκες θα ήταν κατάλληλες. Δεν μας ενδιέφερε να το κάνουμε με το ζόρι επειδή είμαστε ζευγάρι. Η συγκεκριμένη στιγμή που θα συμβεί είναι πολύ καλή, γιατί και στη Μαρία αρέσει το σενάριο κι εγώ πιστεύω πως είναι πολύ καλή για τον έναν από τους τέσσερις πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Έχεις κουραστεί να διαψεύδεις τις φήμες περί χωρισμού με τη Μαρία;
Είναι η τελευταία φορά που θα αναφερθώ σε αυτό το θέμα. Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με κάτι που κάποιος το είδε στον ύπνο του! Συμβαίνει σε όλους όσοι έχουν σχέση με τα ΜΜΕ, αλλά άλλο το πραγματικό ενδιαφέρον και άλλο το κακόβουλο. Όλο μας χωρίζουν με τη Μαρία! Έχουν πει ότι η σχέση και ο γάμος μας ήταν διαφημιστικό κόλπο. Το ίδιο όταν κάναμε το παιδί. Όλα αυτά είναι αστεία.
People